Poster Storen julistekollaasi ja ALEKOODI

                                                                                            *kaupallinen yhteistyö Poster Storen kanssa

Kop kop kop, muutama naula tuli taas naputeltua meidän yläkerran aulan seinään, kun posti toi paketin, jonka lähettäjänä oli Poster Store. Mustavalkoiset kuvat puhuttelevat jotenkin aina. Valitsemani julisteet henkivät asennetta ja sillä teemalla toteutin kollaasin. Toinen taulujen henkilöistä on vaikuttanut teini-ikäiseen itseeni suuresti, arvaatko kumpi? Kurt Cobain, tietysti. 
Pienellä vaivalla saa suuren vaikutuksen eri tiloihin. Eikä useammankaan kuvan ryhmän ripustamista kannata arastella. Kun välit ovat suurinpiirtein saman kokoiset, lopputulos on jo puolitiessä. Taulut voi asetella lattialle ensin ryhmään, niin näkee millainen kokonaisuudesta tulee. 

Poster Storen julisteet on muuten painettu ruotsissa joutsenmerkityllä painotehtaalla Lessebo Brukin Scandia 2000 White -paperiin. Mattapintainen, päällystämätön paperi on ympäristösertifioitua ja on kokonaispainoltaan 240g. Paperi ei myöskään kellastu ajan saatossa. Kehykset voi tilata julisteiden kanssa samalla sopivan kokoisina. Helppoa kun mikä! Vaikeinta itse asiassa on päättää valtavasta valikoimasta mitä haluaa.

Ihan mahtavaa on myös, että koodilla puolitoistakerrosta30 saat 30% alennuksen julisteista (ei Selection-valikoimasta). Alennus lasketaan julisteiden normaaleista hinnoista. Koodi on voimassa 4.12.2019 asti.

Joko löysit omat suosikkisi?2 kommenttia

  1. Oletpa rakentanut kivan kollaasin julisteista teidän seinälle. Julisteet on muutenkin niin kivoja, kun vaihtamalla saa uuden ilmeen huoneeseen ja aika edullisesti.
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaisa! Totta on juurikin, että pienellä rahalla saa paljon aikaiseksi. Muksaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!