Olkkarin marraskuuta

Viimein tuli lumikin maahan. Jokavuotinen jouluvalojen johtorumba on käyty läpi ja kaikki valot laitettu ulos. Myös sisälle intouduin tuomaan valoja. On niissä ihana tunnelma, kun ilta pimenee! Haaveissa on sohvalle myös luonnonvalkoisia tyynyjä vihreiden pariksi. Keltaiset rupesivat tuntumaan liialta ja laitoin ne pois. En ole ehtinyt kierrellä sopivia tyynynpäällisiä, sen verran on hektistä taas arki ollut vanhempainvartteineen sun muine menoineen. Mielessäni on kyllä yksi vanha neuletakki kaappien perukoilla, josta saisi kivan neuletyynynpäällisen aika helpolla, kun viitsisi ottaa asiaksi tämän tuunausoperaation. Ruskean sohvan pariksi tosiaan aloin kaipailemaan pitkästä aikaa valkoista. Ehkä pieni raikastaminen väririntamalla on välillä hyväksi. Mukavaa marraskuista sunnuntaita ja hyvää isänpäivää kaikille iseille!







4 kommenttia

  1. Ihanan kotoisalta ja kutsuvalta näyttää. Rakastan tätä joulun alla olevaa aikaa, nyt jo laitoin kranssit ikkunoihin ja pikkuhiljaa sitten muutakin. Vielä kun saataisiin tänne länsisuomeen/pirkanmaalle lumi maahan:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä juuri sitä parasta aikaa. Taitaa meillekkin kertynyt lumi sulaa tulevalla viikolla:( .Uutta odotellessa!

      Poista
  2. Ihana tunnelma teidän olohuoneessa. Täällä ei vielä kaikkia valoja ole saatu ripustettua esille, mutta pikkuhiljaa. Valoa nyt kaivataankin, ainakin tänne meille länteen kuran keskelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pikkuhiljaa niitä valoja tosiaan meillekkin tahtoo tulla. Ehkä vielä jonkun lisään keittiöön minäkin:)

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!