Luonnonmateriaaleja makuuhuoneessa

Tasaisin välein täältä periferialta  tulee polte lähteä Ikealle. Meiltä kun on suhteellisen pitkä matka ajella lähimmälle Ikealle, eli Tampereelle, ei siellä yhtenään tule poikettua. Välipäivinä lähdettiin päiväseltään käymään, sillä ostoslistalla oli juniorin huoneeseen säilytysratkaisu taltuttamaan lelukaaosta. Siitä sitten myöhemmin. Tein kivan löydön Ilsbo-valaisimen muodossa. Se täydentää makuuhuoneen ilmettä ja sopii tuon heinäseinähärpäkkeen kanssa yhteen kivasti. Harmaaseen huoneeseen tulee kaivattua lämpöä. Kokonaisuuden täydentää pellavaiset pussilakanat, joiden syleilyssä uni maistuu aina. Nyt onkin valaisimille ollut kovasti käyttöä, ehkä pimein talvi naismuistiin, kun lunta ei vaan tahdo olla valaisemaan maisemaan. Toivotaan, että tälle talvea saadaan vielä mukava talvi, ja kesänkin odottelusta tulee himpun verran mukavampaa.


4 kommenttia

 1. Tällä sama juttu, Ikea ei ihan tuossa nurkalla. Juuri eilen puhuin, että Ikeassa tarttis käydä. Sieltä kun löytää mukavaan hintaan kaikkea.
  Kivan valaisimen olet löytänyt. Itseasiassa täälläkin ollaan valaisinta vaille ja Ikeasta katsoin että löytyisi kiva!
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. On se toisaalta hyväkin, että Ikea ole ihan lähellä, säästyy rahaa eikä tule liian tutuksi. On sitä mukavampi aina käydä välillä:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mistä heinäseinähärpäke on kotoisin? :) Aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään kanssa:) Se on Zicos-sisustusliikkeestä. Heillä on myös verkkokauppa ja liike löytyy Seinäjoen Ideaparkista.

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!