Ihana ilma on ainakin täällä meilläpäin ollut koko vapun ja tänään erityisesti. Tulin pikaiset vappukuulumiset huikkimaan tänne blogin puolelle. Eilen olin vaiheissa vielä aamulla ruuan suhteen. Päädyin sitten jo ajatuksen asteella olleeseen meksikolaishenkiseen kattaukseen. Tein jauhelihasta tacomaustetun muhennoksen, jonka päälle vielä laitoin juustoraastetta ja käytin komeuden uunissa. Kylkeen vähän paistettua riisiä. Perus salaattia, avokadoa ja juustodippiä, valkosipulimajoneesia ja creme fraichea sekä tortillalastuja lämpimänä. Jokainen sai sitten koota kuka minkäkinlaisen settinsä. Ihan sairaan hyvää, vaikkei sieltä kevyimmästä päästä. Tänään on ehditty jo torilla käväisemään ja olen maalaillut ulkona auringonpaisteessa. Ensiviikolla blogin puolella onkin sitten ulkojuttuja tulossa muutamia ja ns, ennen-jälkeen -aiheisia postauksia.
Copyright Puolitoista kerrosta kotia. Designed by BloggerTemplate
Oi, näyttää hyvältä. Noi on aina hyviä kun jokainen saa itse tehdä annoksensa. Kauniita kuvia! Ja, aurinkoista alkanutta toukokuuta!
VastaaPoistaNiin, nyt on jo toukokuu, mahtavaa! Mukavaa tätä kuuta sinne myös:)
VastaaPoistaIhana kun jaksat panostaa ruokiin. Mukavaa toukokuuta! ps. saanko vielä udella, mistä ostit muovisen peikonlehden? :)
VastaaPoistaAina joskus innostuu, mutta en mä kyllä niitä eineslihapullia tänne kuvaa, kyllä niitäkin joskus löytyy pöydästä;) En tosiaan muista mistä tuo lehti on. Taitaa ollaa monta vuotta vanha, sarjassamme "löytö kaappien kätköistä".
Poista