Kimara Katariina ja rivitaloasuntoja asuntomessualueella

Asuntimessukierrokselta on vielä jokunen talo esittelemättä. Tässä postauksessa mennään äärilaitoihin: perinteistä ja sitten ihan(asti) överiä a´la Seinäjoen kaupunginteatteri.
Kimara Katariina on pohjalaistalo tuotuna tähän päivään. Väreinä on raikkaita perusvärejä; punaista ja sinistä valkoisessa ympäristössä. Kaunista ja valoisaa. Yksi aika mielenkiintoinen yksityiskohta, josta talon isäntä kertoi, on saunan lauteiden alla oleva valaisin. Saunan seinät on tehty vanhasta hirrestä ja valaisimen kupu on valettu hirttä muottina käyttäen. Siinä näkyy tarkasti katsottuna puun pinnan epätasaisuudet ja vanhat madonreiät. 
Hauskasti toteutettu pannunalunen Alueellahan on myös rivitaloja, ja seuraavassa makupaloja sieltä:

Syksyllä ensi-iltaan tulevan Lainahöyhenissä-musikaalin Zaza-diivan koti oli sisustettu asujansa näköisesti Kaupunginteatterin toimesta. Asunnosta löytyi paljon mm.Kosta Bodan lasisia koriste-esineitä. Samassa kohteessa on Pentikin sisustuksella toteutettu perheasunto.
Asunnosta löytyy mm. öljytyllä teakilla pinnoitettu kaunis tehosteseinä ja oma ihastukseni: keittiökaapistot, jotka ovat betonivaikutteista laminaattia.Postaat menevät hauskasti myös makuuhuoneen puolella.


4 kommenttia

 1. Ihania nuo räsymatot tuolla ensimmäisessä talossa ja kaunis on kyllä,tuo saunakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räsymatot tekee paluun, ainakin omassa silmässä näyttävät taas niin ihanilta. Tuossa Pohjanmaassakin oli räsymattoja.

   Poista
 2. Paljon oli kivoja yksityiskohtia.
  Osallistu kastehelmi arvontaan blogissani.
  Hyvää sunnuntai päivää sulle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!