Uutta tyyliä puuklapien ja lehtien säilytykseen Stalalta

                                                                                                  
Puiden säilytys sisällä on ollut jonkinasteinen ongelma meillä. Puidenkantoteline on toki ollut käytössä, mutta se ei ole miellyttänyt omaa silmääni ollenkaan. Lähtökohtaisesti nämä kantotelineet olen kokenut myös himpun verran pieniksi varsinkin talviaikaan, jolloin puita kului päivittäin takkaa poltellessa. Sain mielettömän hienon mahdollisuuden päästä testaamaan Stalan uusia Wood Rack -sarjan tuotteita.  Wood Rack 120 on polttopuuteline sisäkäyttöön. Sujuva, kaunis muotoilu yhdistettynä käytännöllisyyteen. Siitä muodostuu kombo, johon itse ihastuin. Tähän mahtuu useampi kantokopallinen klapeja kerrallaan. En ole asiantuntija, mutta en ole aiemmin törmännyt tämäntyyppisiin sisätiloihin tarkoitettuihin klapiensäilytykseen tarkoitettuihin telineisiin. Ideahan on ihan mahtava, ja juuri näinhän sen pitää ollakkin. Klapit kuivuvat sisäsäilytyksessä hyvin ja niitä on tarpeellinen määrä käden ulottuvilla pitkäksi aikaa kerrallaan. Kätevä, pieni hylly telineen yläosassa mahdollistaa tulitikkujen tai sytykkeiden säilytyksen. Lisäksi sivuilta löytyvät puiset tapit mahdollistavat takkavälineiden säilytyksen käden ulottuvilla. Teline on pulverimaalattua, jämäkkää metallia. Pohjasta löytyy lattiaa säästävät huopatassut. Ja on tästä paljon muuhunkin: lehdet ja kirjat pysyvät majesteetillisessa järjestyksessä telineessä myös. Pikkuhylly lisää telineen funktiota tässäkin tarkoituksessa.Wood Rack 40 on pienempi, puun kantoon hyvin soveltuva teline, jossa on omaan käteenkin todella mukavalta raskasta puukuormaa kannettaessa tuntuva puukahva. Klapit kulkeutuvat tässä kaunokaisessa sisälle mukavasti. Huopatassut suojaavat lattiaa tämänkin telineen pohjassa. Kokonsa puolesta teline säilöö tarvittaessa aimo pinkan lehtiä; koko on juuri sopiva myös siihen  tarkoitukseen.

Eteiseen mallailin telinettä lehdille. Hyllyosa soveltuu kätevästi laskutilaksi vaikkapa avaimille ja aurinkolaseille. Eikä muuten ole yhtään hullumpi idea käyttää telinettä yöpöytänä. Kokonsa puolesta juuri passeli siihen tarkoitukseen.  Wood Rack -sarja on hiljan palkittu myös Plootu Fennica -kilpailun muotoilusarjan kunniamaininnalla. Sarjaan kuuluu myös ulkokäyttöön  sopiva Wood Rack 360 -teline, jossa isojen määrien varastointi sujuu tyylikkäästi.
 
Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

14 kommenttia

 1. Tyylikäs! Eteisessäkin muuten tosi näppärä ja silmiä hivelevä :

  VastaaPoista
 2. Totta, ja yöpöydäksi tää olis kyllä niin kätsy:)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja! Mulle on ihan sama oikeastaan, millä ne puut läkannetaan liiteristä sisään, mutta sen jälkeen puut saisi lla nätissä telineessä, ja nuo kyllä kelpaisivat 😍

  Ihanaa uutta viikkoa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiva tosiaan, kun ei tarvi kantaa joka välissä lisää, vaan (mies;) kerralla kantaa paljon niin on mukavampi lisäillä tuosta telineestä. Tykästyin kovasti!

   Poista
 4. Wau ompas magee! Täytyypä laittaa mietintään, sopisi meillekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa isommassa olis kissoille myös mukava lekottelutaso sopivasti;)

   Poista
 5. Vihdoin tulin kurkkaa sun blogia ja heti nappasin idean täältä! :) Jahka joskus saadaan meidän puusauna valmiiksi niin hankin kyllä kylppärin puolelle tollasen puuklapeille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit kurkkimassa. Puusauna on ihana. Meillä oli vanhassa kodissa, ja ne löylyt on makeat<3 Saunaan tosi kiva tää teline on, kun pitää klapeja heitellä pesään kuitenkin suhteellisen paljon.

   Poista
 6. Kätevän näköinen puunkantoteline. Täytyykin laittaa muistiin! Meillä on ollut ihan perinteisiä pärekoreja, mutta mies on onnistunut kantamaan niissä liian painavia kuormia ja kahvat ovat katkenneet. Uuteen kotiin täytyisi siis löytää joku kiva uusi kantoväline. Ehkä tuollainen kestäisi...

  Ja juuri äsken löysin blogiisi ja tykästyin. Joten jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Minna-Liisa ja kivaa jos tykkäät, tervetuloa:) Tuo kantoteline WR-40 on käteen supermukava, ei tule rakkoja kyllä käteen. Ja ulkonäkö ihan 10+ !

   Poista
 7. Tosikivat! Tuollainen isompi passaisi kyllä meidänkin eteiseen (säväytti erityisesti hyllynä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä hyllynäkin itsekin siitä, mutta klapeille on oikea säilytystarve meillä. Tosin kesällä, kun ei niin lämmitetä, voisin sen ottaa muuhun käyttöön välillä ihan virallisesti .Mulla tuli tarve, että meidän takka pitäis vaihtaa vähän sopivammaksi tuohon telineeseen;);) (vitsivitsi, mutta takan tyyli on himpun verran romanttinen mulle.)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!