Liikaa tekemistä

Perjantai taas ja viikonloppu. Rentoa olemista ja silleen? Tänään tuntuu, että omasta olemisesta on rentous kaukana. Ne on näitä päiviä äiti-ihmisen elämässä, kun ei aina jaksaisi.  Huonosti nukuttu yö, erittäin "toimeliaassa" iässä oleva 1,3 vuotias ja muutamat itse järjestetyt hommat painavat päälle. Huomiseksi pitäisi hinnoitella kirppikselle mahtava kasa tavaraa. Se ei kuulu lempihommiin yhtään, mutta lasten kaapeista löytyy noita pieneksi jääneitä vaatteita tasaiseen tahtiin (ja äidiltäkin on joku kappale jäänyt pieneksi, hmph!). Pitäisi vaan saada sellainen toimintatunti aikaa tehdä ilman keskeytyksiä tällaisia asioita, niin tulisi valmistakin sukkelaan. Paikan numeroa en vielä tiedä, joten taidan jättää homman iltaan, niin ei tarvitse tavaroita kahteen kertaan käydä lävitse. Huomiselle on yksi tosi mukavakin, tuleviin asuntomessuihin liittyvä tapahtuma tiedossa, siitä kuulette varmasti lisää ensi viikolla. Kyllä se taas tästä iloksi muuttuu, aina se muuttuu, kun muutaman tunnin puhisee itsekseen. Ja illalla, kun ne kirppistavarat on hinnoiteltu ja taapero unten mailla, mä niin löhöän sohvan nurkassa kuvien mukainen satsi sylissäni nautiskellen. Koska mä voin:)


8 kommenttia

 1. Illan suunnitelma on täydellinen, ihana herkku ❤️

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen herkku, kyllä tuolla vähän aikaa jaksaa! Kyllä ne nuo huonosti nukutut yöt vaatii aina veronsa, meillä naapuri keksi alkaa kaivelmaan kaivurillaan talomme viereltä klo 23.30!!!!!! Arvaa vaan, meinasinko saada hepulin??? Ihanaa viikonloppua sinne, toivotaan auringon paistetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou! Miten ihmiset ei tajua ajatella muita:0 Aurinkoa tosiaan sais nyt vähän tulla viikonlopuksi:)

   Poista
 3. Voi ei mä en tajua kuinka en ole koskaan tajunnut lisätä maapähkinöitä jäätelööni?! Varmasti ihan älyttömän hyvä jäätelöannos!

  http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan törkeän hyvä yhdistelmä ja kinuskikastiketta joukkoon myös, nam!

   Poista
 4. Joko on muuttunut iloksi? ;) on sulla ainakin sikahyvät eväät :P Tuo on niin totta, että ilman pikkukäsiä ois vaan niin helpompi tehdä homma nopeesti - ja sit tyytyväisenä sen jälkeen jakais ajan lapsen kanssa.

  VastaaPoista
 5. Iloksi on muuttunut. Käväisin asuntomessuilla vähän ennakkotirkistelemässä:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!