Kätevät matkarattaat

                                                                                                                
Kesä saapuu ja edessä on toivottavasti jokunen pieni reissu lasten kanssa. Jos jotain osaa arvostaa tällaisen sakin kanssa matkustamisessa, on se sujuvuus. Ja yksi aika olennainen tekijä siinä on matkarattaat. Ensinnäkin auton tilavuus on rajallinen. Faktahan on kyllä se, että oli auto miten iso vaan, niin aina se on täynnä, kun johonkin ollaan lähdössä. Pieneen tilaan menevät rattaat ovat mukavat olemassa, mahtuu sitten muutakin matkaan. Niiden helppo kasattavuus kiinni ja auki on toinen juttu. Kolmas oleellisen tärkeä asia on ketteryys. Renkaat kääntyvät vaivatta, eikä tarvita mitään ohjaustehostimia, että päästään kadunkulmasta oikealle. Eikä mukava ulkonäkökään ole tietysti huono juttu. Jollyroomista löytyi hurmaavat matkarattaat, jotka täyttivät em. ehdot. Lisäksi kuomussa on monta säätömahdollisuutta aina ihan alas asti laskeutuvaksi. Selkänojan saa makuuasentoon mahdollistaen mukavat unet matkalaiselle. Juomapulloteline ja läpinäkyvä, koko rattaat peittävä sadesuojakin tulevat mukana. Meille löytyi Petite Chérie-merkiltä hauskan harlekiinikuosiset sateenvarjorattaat. Muitakin  vähän tavanomaisuudesta poikkeavia kuoseja löytyy. Vapputorin hulinassa testaillut rattaat osoittautuivat oikein käteväksi menopeliksi tulevan kesän reissuihin.Yhteistyössä: Jollyroom

6 kommenttia

 1. Hyvännäköiset rattaat ja sujuvuus on kyl ykkösjuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, joskus oli meillä rattaat, joita sai kaksin käsin vääntää, että kääntyivät ja kyllä olivat rasittavat!

   Poista
 2. Meilläkin edessä matkarattaiden hankinta, talvi mennyt ihan vaunuilla. Pitääpä selailla tuolta jollyroomista, kiitos jälleen vinkistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkarattaat on kyllä ehdottomat. Meillä on aina auton perällä mukana. Helppo sieltä ottaa käyttöön:)

   Poista
 3. Matkarattaat on aivan ehdottomat. Ja, hiukan kannattaa satsata, jotta saa näppärät, pienet, tukevat... :) Juuri myin meidän matkikset pois, ensimmäinen kesä kymmeneen vuoteen, meillä ei ole enää rattaita! Katsotaan oliko aikainen myynti. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten outo tunne, kun monen vuoden jälkeen kädet ei enää olekaan rattaissa kiinni. Ihan kun jotain puuttuis:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!