Viikonlopun inspiroitumismessut, mitä jäi käteen?

Perjantaina tuli tehtyä muutaman vuoden tauon jälkeen käynti Pytinkimessuille. Vaikka taloa ei ollakkaan rakentamassa, kyllä sieltä mukavasti löytyi inspiraatiota ja ideaa moneen juttuun. Kokosin neljä mieleenpainunutta ja ehkä itseä sykähdyttävintä juttua messujen valtavasta valikoimasta.
 1. Mielenkiintoinen kokonaisuus oli ylätasanteella ollut Sisustussuunnittelutoimisto InHouse Designin suunnittelema kuvitteellisen Korhosen perheen koti kolmessa eri ikä-kaudessa: 25-vuotiaina, 40-vuotiaina ja 55-vuotiaina. Itse sain parhaat inspikset ensimmäisestä, mustalla ja keltaisella sisustetusta kokonaisuudesta. Huoneissa oli käytetty mm. Hakolan kauniita huonekaluja. Ja terveiset ihanalle Hanna Sumarille, jonka yllätin pötköttelemästä sohvalta yhdessä "kodissa". olet ihan mahtava tyyppi!
2. Hollannista oli messuilla kukkien sipuleita ja mukuloita myyvä yritys. Vaikka jokunen vuosi sitten saatiinkin ihan väärän värisiä kukanmukuloita, silti hullaannuin osastolla taas ja ostin Pampaheinän juurakoita muutaman testimielessä. Tiedä sitten kestääkö se täällä suomessa talvea, ei varmaankaa. Sama juttu voi käydä Japanilaisen ihmekukan kanssa, jonka pitäisi tehdä satoja kukkia maastossa kuin maastossa. Olen niin laiska talvettelemaan mitään mukuloita, mutta josko sitä yrittäisi ensitalvena.
3. Teknokselta on tullut ihan mattamusta ulkomaali, tykkään. Koska haaveenani on joskus kun sen aika on, eli ehkä 10 vuoden päästä, maalata meidän talo mustaksi, tämä veti puoleensa niin kuin hunaja mehiläistä. Ihana!
4. Nuo ekotuolit on niin kauniita! Ja mielettömän hyviä istua. Koska palikat on koottu narun avulla, tuoli mukautuu istujansa muotoihin. Ja ihan tiedoksi, olen koonnut näitä (äidin) mökille muutaman kappaleen. Alku tuntuu katastrofaaliselta palikkasotkulta, mutta kun aiheeseen keskittyy, kokoaminen on tosi helppoa. Kyllähän näitä omallekkin pihalle voisi muutaman laittaa. Lehtikuusi olisi paras, sillä sitä ei tarvitse käsitellä millään, ja väristä tulee luontaisesti ihanan harmaa.
 
Jostain ihmesyystä kuvien koot vaihtelevat, vaikka muutin mielestäni koot myös kollaaseihin. Koittakaa kestää!

Ei kommentteja

Kiva kun kävit, jätä kommentti!