Lasin alla

Tänä aamuna valkoinen lumi oli peittänyt koko tienoon ja taivaantäydeltä tuli räntää. Juuri eilen istuttelin pihalle tekemääni muurikivialtaaseen viimeiset kasvit ja fiilis oli niin keväinen. No, näitähän tulee suomen keväässä. Ainakin sain istutustyöt tehtyä. Tällä ilmalla voikin sitten taas nautiskella sisätiloissa kupillisen kuumaa ja lueskella vaikka niitä puutarhalehtiä. Niissä ainakin aurinko paistaa aina, jos ei muualla. Nämä kuvissa olevat Kotomo Designin Origami-kuviolliset lasinaluset suojaavat pöytää ikäviltä rinkuloilta, joita varsinkin kahvi saattaa pöytään jättää. Mukavaa alkanutta viikkoa. Toivotaan, että vapuksi viimeistään saataisiin aurinkokin houkuteltua esiin. Ja nyt on muuten viimeiset ajat laittaa simat tulemaan, jos sitä aikoo tehdä:)

10 kommenttia

 1. Kauniit aluset ❤️ Siman pullotusta tänään ohjelmassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut jo jääkaapissa reilun viikon. Saa nähdä, onnistuuko..

   Poista
 2. tosi tyylikkäät ja varmaan käytännöllisetkin :)

  VastaaPoista
 3. Hienot aluset! Sopisivat meillekin. Sima on pulloissa, nyt ei muuta kuin odottamaan viikonloppua ja munkkien paistoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin hyvissä ajoin jo munkkien kanssa myös, laitoin pakkaseen ja sieltä sitten sulatellaan ja sokeroidaan. Ne on niin hyviä!

   Poista
 4. Multa löytyy sans noi! Oli ihan pakko ostaa, vaikka en niitä edes kamalasti käytä, mutta niin kauniita ne mun mielestä oli :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit on. Mulla on yhdet, mutta en oikein tahdo osata niitä käyttää.
  Tuuppa Aurinkokujalla blogiin osallistumaan arvontaan.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!