Heippa huhtikuu, on sua odotettukin!

Kevät, kevät, kevät! Nyt se on virallisesti. Nyt voi kai jo ruveta suunnittelemaan pihakukkia ilman, että vaikuttaa vinksahtaneelta? Ihaninta aikaa, koko kesä on vielä edessä, ei ahdista tuleva pimeys, kun se on vasta takana. Tiedätte varmaan sen saman fiiliksen, joka tapahtuu kesälomalla: viimeistään loman viimeinen viikko kuluu nousevan ahdistuksen vallassa kun alkaa stressata töihinlähtöä ja paluuta arkeen. Koko kesä edessä ja odotukset korkealla, tulossa TIETENKIN oikea intiaanikesä, mahtavan lämpöinen ja vähäsateinen. Viimevuonna alkukesä taisi olla jotensakin kylmä, olikohan juhannuksenakin alle 15 astetta jos oikein muistan? Ainakin siemenistä kylvetyt kesäkukat nousivat kukoistukseen joskus elokuun tienoilla. No, jäätelökesää odotellessa muistetaan nauttia tästä hetkestä, sillä elämä on ihmisen parasta aikaa.

6 kommenttia

 1. Nii-in, minä taas olen kova suunnittelemaan ja kukkia laittamaan. Viimeistään heinäkuussa rikkaruohot ovat kuitenkin vallaneet jo pensaatkin. Voi kun tämä innostus kestäisi elokuuhun saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu juttu. Ei jaksa kastella kukkia enää silloin...

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia ja tuo vihreä kyllä sopii teille niin hyvin!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, vihreä tuntuu kyllä "väreistä" oikealta meille tällä hetkellä, keltainenkaan ei ole kyllä paha:)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Ja, totta kevät on nyt täällä, haravoinnin aloitin jo! :)

  VastaaPoista
 5. ihanaa kun kevät on täällä. Tottakai tulee intiaanikesä!! Viime kesänä ei isomahaista ja vastasynnyttänyttä henkilöä kylmyys ja sade haitannut :P

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!