Sisustustrendejä vuoteen 2021

Vuosi 2021 ei tunnu tuovan paljoakaan uutta sisustuksen trendeihin. Samanhenkisellä linjalla mennään viime vuoden tapaan, katsokaa vaikka viimevuotinen postaukseni vuoden 2020 trendeistä täältä. Jotkut tyylit toki syvenevät ja saavat lisämausteita. Esimerkiksi luonnonmukaiseen ja bohotyyliin on erittäin vahvasti tulleet ja tulossa heinien lisäksi erilaiset kuivakukat. Vaalea puu pysyy trendikkäänä, mutta tumma puu tekee tuloaan (ehkäpä enemmän vuonna 2022?). Katsokaapa noita Ikean ihania uutuuskeittiökalusteita tumman puun sävyissä! Ne tulevat helmikuussa myyntiin. ( Kovasti on siis toivoa itselläni, että syvästi vihaamani tumma, punertava laminaatti meillä kotona tekee uutta tulemistaan...). Paneelipinnat ovat nekin erittäin hot. Niillä saa myös kivan ulkonäön lisäksi taktiilista pintaa, jota on pakko päästä koskettamaan. 

Väreistä Pantone lanseeraa keltaisen Illuminating -sävyn sekä harmaan Ultimate Grayn vuoden väreiksi. Hauskaa muuten, että Tikkurilan VIIME vuoden värinä oli sitruksinen keltainen. Ehkäpä siis Tikkurilan tämän vuoden väri, vaalensininen Cumulus löytyykin Pantonen ensi vuoden trendeistä, kuka tietää?!?

Pyöreät ja pehmeät muodot pysyvät pinnalla edelleenkin. Onneksi sisustustrendit eivät vaihdu vaatetrendien lailla, eikä se toki olisi mitenkään ekologistakaan. Suuria muutoksia ei yleensä tarvita, vaan pienillä jutuilla saa isoja muutoksia. Tyylisuunnista ruotsalaisen Elle.se -sivuston mukaan on tulossa mm. välimerellinen ja 70-lukujen sisustustyyli.

Tässä listaa vuoden 2021 hoteimmista sisustustrendeistä, joista jokainen voi napata itselleen sopivimpia efektejä:

1. Beige ja luonnonvärinen

2. Luonto ja egologisuus

3. Kasvit ja merieläimet aiheina

4. Siniset sävyt

5. Vaalea puu ja puu yleensä, tumma tekee tuloaan myös

6. Pyöreät muodot

7. Peilit

8. Riisuttu ja maalaismainen sisustus

9. Harmaa

10. Kuivakukat

11. Taktiiliset, eli tuntoaistia herkistävät pinnat

Sisustuksellista vuotta 2021! Mitä uutta haaveilet omaan kotiin vai onko kaikki jo oman näköistä?

Itse haaveilen sormipaneeliseinästä/seinistä esimerkiksi vessaan tai eteiseen, katsotaan jääköhaaveeksi...


Hemtex
PieksäwoodTikkurila

Pantone
BoConsept

Ikea

Jotun

Jotun


Ei kommentteja

Kiva kun kävit, jätä kommentti!