Rennot kesäastiat + Arvontavinkki

Voi miten säät ovat suosineet viimeaikoina! Olen laittanut meillä terassitkin jo kesäkuntoon ihan ennätysaikaisin. Pari kukkaa on tullut myös hankittua, mutta maltilla. Kyllä sieltä ne normikelit vielä tulevat kylmine öineen. Yksi perheestämme on koivulle allerginen ja hän on saanut kärsiä olostaan aivasteluineen lääkityksestä huolimatta. Keväältä siis vaikuttaa. Parastahan näissä kevään lämpimissä ilmoissa on nauttia kuppi (ja toinenkin) kahvia ja nauttia luonnon heräämisestä; bongata ensimmäinen perhonen tai leskenlehti. Tähän aikaan on kiva myös suunnitella tulevia kesäkukkahankintoja auringosta nauttien.

Sain Martinexilta kivan toimituksen, josta löytyi Mikki-aiheiset aamiaissetti,   säilytyspurkit  ja  tarjotin. Rentoon pihaelämään sopivat rennot aiheet. Huomasin muuten, että joku herkkuhiiri kävi tuolla keksipurkilla jokusen kerran, pohja häämötti nimittäin, kun itse olin ottamassa sieltä herkkua;) Pakko on muuten hehkuttaa tuota aamiaissettiä: ihan äärettömän kätevä yhdistelmä ulkona nautittuun kahvitteluun!

Instan puolella on kiva arvonta aiheeseen liittyen, kurkatkaapa!





Kaupallinen yhteistyä Martinexin kanssa

3 kommenttia

  1. Oi, onpa hauskoja ja kesäisiä astioita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Näistä tulee hyvälle tuulelle heti:)

      Poista
  2. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future. LOVE yours in this

    post!



    FunnyJoke.in

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!