Helposti näyttävä kauden sisustuselementti

Nyt se on tapahtunut. Ensimmäinen valosarja on laitettu sisälle, tästä ei paluuta ole, vaan jouluun laskeutuminen on alkanut. Hillitsen itseni toki vielä ja nimitän näitä toki kausivaloiksi, ihan vaan itseäni nyt huijatakseni. Totuuden nimessä huomaan lietsovani jouluhysteriaa läheisimpiinkin jo (lapsiin). "Kolmen viikon päästä saa avata joulukalenterin" ei ihan taida olla viisain lause vajaa nelivuotiaalle, joka ei ymmärrä aikamääreistä tuon taivaallista. Siis kerrotaan tästä eteenpäin alati joulukalenterista kyselevälle lapselle montako päivää vielä on jäljellä. Pitäisi kai olla esijoulukalenteri, jossa avataan luukkuja ja lasketaan montako päivää on siihen, että saa avata joulukalenterin luukkuja;) 
Mutta takaisin tuohon valosarjaan. Hain astetta isomman risun sisälle ja kieputin sen ympärille valot. Näyttää kyllä kivalta varsinkin iltasella. Tämän kanssa pääsikin vielä helpolla, seuraavaksi pitää asennoitua selvittämään ulkovalosarjat, jotka ovat joka vuosi solmussa, kateissa, muuntajat hukassa ja rikki. Mukavaa alkavaa viikkoa!


2 kommenttia

  1. Kauniin hieman sammaleisen oksan olet löytänyt. Täällä myöskin huijataan kausivaloilla, samalla kun äidistä lähtien jokainen odottaa joulua malttamattomana. :) Kuopus laskee päiviä marraskuun lopulla oleviin syntymäpäiviin ja sitten alkaakin varsinainen laskeminen joulukuun alkuun ja kalenterin aukaisuun. Ihanaa ja tunnelmallista marraskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin kiva, kun synttärit katkaisevat joulun odotuksen tuskaa mukavasti:) Onnea tulevalle synttärisankarille!

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!