Mehiläispesä -keittiön uudet verhot

Syksyn tulon aavistaa elokuisista kuulaanviileistä aamuista, joissa on jo kolkon kylmyyden tuulahdus. Pimenevät illat saavat kaipaamaan pesämäisyyttä kotioloihin. Keittiön sisustuksessa se tarkoittaa verhojen paluuta. Ihastuin Marimekon Mehiläispesä-kuosiin. Kangas oli alennuksessa kesällä, joten ostopäätös oli helppo. Kuosin keltainen sopii keittiön koreihin, joita olen hamstrannut sinne muutaman. Ja ihan kuin tämän kesäinen ampiaisten vallankumous tuolla pihan puolella ja tämä verholöytö ei olisi tarpeeksi, löysin kierrätyskeskuksesta kerrassaan makean retrolautasen. Pohjassa lukee "Honeycomb", eli ampiaisissa pysytään. Sopii teemaan! Syksy saa tulla, olen valmis.








4 kommenttia

  1. Ihanan syksystä teillä. Ja, tuo verho on kaunis. Juuri eilen puhuin miehelleni, kuinka kaipaan vanhan kotimme keittiötä ja niitä marimekon erilaisia verhoja. Nykyisessä keittiössämme kun on yksi voimaskuvioinen seinä tapettia, ei voi marimekkoa ajatellakaan. Vielä mies ei innostunut tuon seinän maalaamisesta/tapetoimisesta uudelleen (on aikamoinen projekti, välitilassa kun on lasi jne), mutta katsotaan milloin saan hänet innostumaan. :)
    Mukavaa alkavaa syyskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Se on niin totta, että Marimekon kuosit vaativat kyllä seiniltä rauhallista ilmettä:) Jospa se mies innostuisi remppahommiin...

      Poista
  2. anteeksi,mutta kankaan nimi on mehiläispesä ;-)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!