Hyviä tekoja jouluksi


SOblogit haluavat jakaa hyvää joulumieltä. Tänäkin jouluna olemme haastaneet yhteistyökumppaneitamme jakamaan joulumieltä niille lapsiperheille, jotka ovat haastavassa elämäntilanteessa. Lämmin kiitos tuesta ja lämpimän joulumielen jakamisesta Keltainen keinutuoli, Lennol, Riike, Rakennus Sarkoa ja Valkoinen Puu. Yhtä perhettä muisti myös Duudsonit Activity Park. 


Tee sinäkin oma jouluteko. Voit jakaa lämmintä joulumieltä sanoin ja teoin. Muista toisia joulusanoin, osta lähellä tuotettua kotimaista ruokaa, valitse
pukinkonttiin edes muutama pienen yrittäjän valmistama joululahja. Pieni joulutekosi voi olla myös se, että muistat yksinäisen joulua puhelulla, ison perheen äitiä joulukakulla tai pienellä lastenhoitoavulla.

Haastathan joulutekojen pariin myös ystäväsi.2 kommenttia

  1. Totta, jouluteot antavat enemmän kuin ottavat! Ei teon tarvitse olla suuri, kun se jo ilahduttaa saajaa. Me lahjoitimme poikein vanhoja hyviä vaatteita ja leluja perheeseen, jossa niitä todellakin tarvittiin. Tavarat olisin toki voinut myydä ja saada hiukan niistä rahaa, mutta tämä lahjoitus lämmitti molempia osapuolia suunnattomasti!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, samaa mieltä. Joulun aikaan kaikki tämä korostuu. Pitäisi muistaa hyvät teot läpi vuoden :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!