Jotain uutta, jotain poreilevaa ja joitain lupauksia

Uusi vuosi on tulossa ja silloinhan on tapana tehdä lupauksia. Ottamatta kantaa toteutumattomiin laihdutuslupauksiini, tänne blogin puolelle aion luvata muutaman jutun. Olen miettinyt jo kauan blogille vähän dynaamisempaa ilmettä. En ole kuitenkaan uskaltanut toteuttaa tätä ajatusta. Mitä jos jotain perustavanlaatuista ja tärkeää häviää, kun tällainen koppakoura alkaa asennella juttuja? Ihan kylmät väreet tuo pelkkä ajatus. Mutta aion viimein sen toteuttaa, kunhan sopiva ilme löytyy monista vaihtoehdoista. Teille, jotka ette bloggaa ja ihmettelette mitä se horisee, niin netin ihmeellisestä maailmasta saa hankittua erilaisilla layouteilla olevia vaihtoehtoja, miltä blogi näyttää. Etsy on yksi tällainen paikka. Hyviä ehdotuksia ja neuvoja otetaan vastaan.

Lupaan koittaa pitää postaustahdin edes tässä, mikä se nykyisellään on. Harvemmin kuin äitiys/hoitovapaalla olessa, mutta edes n. kerta viikkoon. Huomaan itsekin, että esimerkiksi kuvien laatuun ei ehdi panostaa aina niin paljon kuin haluaisi. Siihen yritän saada korjausta. Hankin uuden kameran eilen (jaiks:). Se on ollut haaveissani pitkään. Päädyin Canonin EOS 750D -malliin. Canon on ennestään tuttu kamera, joten päivitin malliin, josta löytyy vaikka mitä hienouksia. mm. WI-FI. Samalla hankin 50mm objektiivin, jolla saan kuvan esineestä niin, että tausta jää sumeaksi. Alla olevat kuvat onkin räpsitty uudella kameralla. Lämpöiset poreet odottavat siinä saunojaa. Ihan ehdottomasti meidän luksusasia.


Arvontaa ei blogissa ole ollut piiitkään aikaan. Niitä on aina kiva järjestää ja siihen tulee korjaus, lupaan ja vannon.

On ihanaa, kun lukijamäärät ovat nousseet vuosien myötä, se saa jatkamaan tätä harrastusta, joka antaa itselle tosi paljon. Kiitos kaikille mukana kulkeville ja innostavaa uutta vuotta 2018!
 Oletteko muuten jo seurassani Instagramissa instagram@puolitoistakerrostakotia_mari tai Facebookissa facebook.com/puolitoistakerrostakotia/ ?
2 kommenttia

 1. Uusi vuosi, uudet kujeet! Turhista lupauksista/ vaateista olen minäkin luopunut ja kääntänyt niitä ennemminkin sallimuksen suuntaan kuten hyvää oloa ja lepoa:)

  Onnittelut uudesta kamerasta, täälläkin on poltellut jo pidempään uuden hankinta. Joululomailemaan saapunut tytär toi järkkärinsä lainaan ja lievittämään kameratuskaa.. Huomaan vain jo nyt, etten ole kauhean innostunut kulkemaan objektiivien kanssa luonnossa, tahtoisin päästä kompaktilla paketilla...

  Mielettömän ihana poreamme teillä! Tuosta nauttii varmasti koko perhe. Ihania, kylpyhetkiä!

  Oikein onnellista, inspiroivaa uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
 2. Onneksi pienissäkin kameroissa löytyy tehokkaita yksilöitä. Valokuvaaminen on kyllä ihanaa, mutta joskus ah niin turhauttavaa, kun taidot ei riitä kameran mahdollisuuksiin aina. Mutta hiljaa hyvä tulee! Mukavaa vuotta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!