Lundian työpisteen päivitys

Oi oi, kun päivät kiitävät nopeasti. Alkuviikko vierähti töissä ja eilen olin jo aikeissa kuvailla ja saada postausta aikaiseksi, mutta edellisyö toi noroviruksen vieraisille iskien perheemme pienimpään. Eilinen menikin sitten pesukoneellisiä pyöritellessä ja muissa oheistoiminnoissa, joista en viitsi yksityiskohtaisemmin kertoa, mutta arvaatte varmaan. Sisustusrintamalla olen huomannut kaipaavani hitusen enemmän lämpöä ja väriä taas vaihteeksi ympärilleni. Tervetullut viherkasvivillitys onkin tuonut vihreyttä meillekkin. Lisäksi siedän erilaisia puun sävyjä taas paremmin. Jopa tuo vanhan koulutuolin selvä keltaisuus onkin ihan jees pienenä annoksena. Tämän taidan jättää maalaamatta ja antaa sen kellertää ihan koko komeudessaan. Lundian työpiste sai vähän päivitystä tuon tuolin myötä. Edellinen pinnatuoli löysi uuden kodin, joten hyvä niin. Ja huomasin tässä katselevani myös KUKKAtapettia vähän sillä silmällä, joten muutoksessa taas eletään pään sisällä. Se tapetti oli kyllä ajatuksissa tyttären huoneeseen, mutta tällä kertaa ei mennyt läpi oma ajatukseni, vaan päädyimme vähän voimallisempaan kuosiin. Siitä sitten kevään mittaan lisää. Mutta sykleittäinhän nämä sisustusjutut tulee, pikkuhiljaa niin omana koettu juttu muuttuu ympäriltä tulevien trendien myötä. Mukana on kuitenkin aina jotain uutta, jotain vanhaa ja lainattua. Mutta että sinistä? Sitä en usko vieläkään.











5 kommenttia

  1. Juuri eilen (?) S - Beauty of life-blogista laittoi kuvaa kivasta Lundia tasosta ja nyt tämä. Täytyy varmaan kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen alkaa metsästämään Lundiaa neidin huoneeseen, sen verran kivalta tuo teidän kokonaisuus näyttää. Ja samis tuolikin löytyy meiltä, ja jopa lattia on samanvärinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lattia vois mennä mun puolesta vaihtoon;) Itsekin tuon Lundian löysin Torista ja sain tingittyä kyllä hyvään hintaan, maksoin muutamia kymppejä tuosta. Maalasin itse, kun oli niin keltainen, ja se oli silloin kyllä liikaa!

      Poista
    2. Meilläkin lattia sais mennä vaihtoon - inhoon 😖

      Poista
  2. Siis aivan ihana työskentely alue! Ihan kateeksi käy!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!