Olohuoneen keväinen päivitys

Voihan korona! Enpä tähän tilanteeseen voi oikein mutta sanoa. Varmasti monessa paikassa vietetään nyt karanteenia, etätöitä tai ollaan muuten vaan neljän seinän sisällä. Itsekin olen etätöissä ainakin viikon verran, koululaiset ovat ainakin sinne pääsiäiseen kotona ja päiväkoti-ikäinen kotona myös nyt, kun on mahdollisuus etätyöhön. Kotia katselee taas uusin silmin, kun enemmän tulee aikaa vietettyä sisällä. Toisaalta osaa arvostaa kaikkea mitä on ja toisaalta tekisi mieli uudistaa vaikka mitä. Ehkä näin aurinkoisena päivänä SUURSIIVOUS tulee ensimmäisenä mieleen;) 

Olkkarista en blogiin ole vähään aikaan kuvia laittanutkaan. Joitain kivoja löytöjä olen tehnyt ja ilme on muuttunut toisaalta näillä pikkujutuilla jotenkin seesteisemmäksi ja voisiko sanoa, keväisemmäksikin. Ensiksikin löysin kirppikseltä ihan täydellisen värisen maton, jolla on pituutta hurjat 3,3m ja leveyttäkin hyvin. Beigeen vivahtava vaalea puuvillamatto oli vielä pestykin, joten maltoin tuon 20€ (ihan sikahalpa!) huoletta hussata siihen. Matto peittää olkkarissa myös hienosti tuota (vihaamaani) tummaa lattiaa. Toinen hankinta on pyöreä peili, jonka ripustin sohvan päätyseinälle. Tuossa oli aiemmin kolme taulua mustilla kehyksillä. Peili saa seinän näyttämään isommalta ja rauhalliselta. Vähän oli totuttelemista ensin, että onko liiankin valju, mutta on silmä jo tottunut. Ostin peilin HongKongista, joka on muuttumassa Rustaksi. Täällä Seinäjoella oli myymälässä myllerrys käynnissä, kun siellä vierailin, mutta voin sanoa, että oikein lupaavalta näyttää valikoima näin sisustusintoilijan silmään. Oli tapetit, maalit, matot ja sisustusesineet. Tuo musta pikkukori tuossa Nukkumaijan ruukunsuojuksena löytyi myös samasta paikasta. Kyllä sitä taas kelpaa kotoilla, pakon sanelemana, mutta myös ihan vapaaehtoisesti:)

Pitäkää huolta toisistanne ja toivotaan, että päästäisiin normaaliin arkeen pikaisesti ja saataisiin maailma rullaamaan taas!







Ei kommentteja

Kiva kun kävit, jätä kommentti!