Viikonloppuisin tulee laiteltua vähän tuhdimpiakin aterioita ja herkuteltua enemmän. Joku aika sitten maistoin Pancho Villassa chorizo-broiler burgeria ja ihastuin ihan täysin. Chorizo oli ihan uusi makututtavuus itselleni tai ainakaan en muista sitä syöneeni. No mitä olenkaan menettänyt! Testasin annoksen pari viikkoa sitten samaisessa ravintolassa uudelleen ja kyllä, edelleen makuhermot lauloivat hoosiannaa. Eilen vietettiin lauantaista koti-iltaa ja päätin pyöräyttää samoista raaka-aineista burgerit kotiväelle. Ostin valmiiksi viipaloitua chorizoa, jotka broilerin fileiden ohessa paistoin hieman rapsakoiksi. Lisäksi sämpylöiden väliin päätyi salaattia, cheddar-viipaleita, punasipulia ja hampurilaiskastiketta. Ja ranskalaiset kuuluvat toki tähän settiin, perunaa tai bataattia. Lapsiperheessä varma menestys!
Kanaburgeria chorizon kera
sunnuntai 21. tammikuuta 2018
You Might Also Like
Metsäretkellä
Pääsiäistä pienin elein
Valkoista maalia olohuoneen seiniin
Mitä on sisustuksen kerroksellisuus?
Kohti kevättä kukkasin
Sisustustrendejä vuoteen 2021
Kaipaisiko sunkin autosi tätä?
Perhematkailua Espoon Duudsonit Activity Parkiin
Ruuhkavuosijoulun mietteitä ensimmäisten torttujen myötä
Pizzaa grillissä
Pääsiäisen rento aamupalakattaus
Jouluiset pizza biancot rieskasta
Lomaan kuuluu hyvä ruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi, miten herkullista. Täytyykin taas tehdä hampurilaisia kotona, niin hyviä ovat. Ja, jospa mekin testattaisiin tuota chorizoa.
VastaaPoistaKannattaa, on niin kivan mausteinen makkara. Aion testailla muitakin chorizo-ohjeita vastaisuudessa!
Poista