Ruuhkavuosijoulun mietteitä ensimmäisten torttujen myötä

Ensimmäiset joulutortut on nyt tehty. Ne ensimmäiset, jotka maistuvat aina parhaimmilta. Jouluun on aikaa vain kuukauden verran, joten nyt on aika kyllä jo ruveta tekemään joululahjahankintoja. Olen kyllä jo osan hankkinutkin. Joka vuosi aion olla hyvissä ajoin asialla. Ne helpot (lapset) lahjat tuleekin hankittua aina hyvissä ajoin, mutta ne vaikeat (lue: omille vanhemmille esimerkiksi) jäävät silti AINA viimetinkaan. Kätevää olisi aloittaa sieltä vaikeimmasta päästä, niin loppu olisi leikkiä;) Tänä vuonna aikataulukin tuntuu omalta osaltani kiireiseltä. Täytyy käyttää vapaapäivät viisaasti, sillä joulunalusviikot ovat kyllä työntäyteisiä. Tähän vielä koulujen ja päiväkodin juhlat, sekä tanssikoulun näytökset. Ne ovat kyllä niitä ihania hetkiä, jotka tekevät elämästä juhlaa. Tässä välissä koitan ehtiä nauttia tunnelmasta ja muutamasta kupistä glögiä. Joulun suunnitelmia olen jo jonkun verran tehnyt. Joulun väreihin tulee tänä vuonna kuulumaan punaista enemmän kuin takavuosina, jolloin värittömämpi joulu on ollut enemmän pop. Pukkikin tulee taas parin välivuoden jälkeen vieraisille, pienin kun on nyt sen ikäinen, että alkaa tästä juhlasta ymmärtämään enemmän. Odottelen myös kelien kylmenemistä sen verran, että kehtaisi ulos sytytellä jo jouluvalot. Sateen ropistessa ei ole viitsinyt valoja paljon laitella (yhdet on ). Mukavaa ja vähästressistä jouluun laskeutumista kaikille ruuhavuosilaisille!
6 kommenttia

 1. Ihanat tortut! Juurikin ne ekat maistuvat parhaimmilta!

  Mitä enemmän ikää kertyy, sitä lempeämmin otan joulunlaiton ja nautin vain parhaani mukaan tästä joulunalusajan suloisesta tunnelmoinnista - oikeastaan parhautta. Lasten ollessa pieniä jouluvalmisteluissa oli kyllä aivan omanlaisensa jännittävä tutina, joten siitäkin kannattaa ottaa ilonsa irti - aika aikaansa:)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana. Tästä ajasta nautitaan ja otetaan irti kaikki tunnelmasta, kiireestä huolimatta:) Mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 2. Täällä ei joulutorttuja ole vielä tehtykään. Olen yrittänyt vielä olla joulua laittamatta ja leipomatta. Glögiä ollaan juotu, mutta siihen se on vielä jäänyt. Lahjoja olen jo ostanut, juurikin nuo helpot lapset ja kummilapset. Miehen lahjakin on jo selvä, kauppaan kun kerkiää. Mutta, vanhemmat tuottavat aina päänvaivaa, heillä kun kaikkea on mutta jotain olisi mukava antaa. Mutta mitä?
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat ongelmat. Aina ne lahjat sieltä viimetingassa kuitenkin löytyy:) Kivaa viikkoa!

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!