Inspiroivassa sisustusillassa

Seinäjoella sijaitseva sisustusliike Room2 kutsui joukon bloggaajia sisustusiltaan kuluvalla viikolla. Sisustussuunnittelija Elina Ristimaa joukkoineen otti meidät vastaan kuoharilasien kera. Täältähän saa kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua tuotteiden lisäksi. Tässä porukassa oli ihanaa tekemisen iloa ja energiaa. Liikkeestä löytyy niitä omaan makuunikin iskeviä merkkejä, kuten Muuto, Normann Copenhagen ja Georg Jensen.  Meille oli järjestetty myös pienimuotoista tekemistä, kun bloggaajajoukko jaettiin ryhmiin ja jokainen ryhmä sai tehtäväkseen stailata ennalta määrätyn kolkan liikkeessä siellä myytävillä tuotteilla. Omalle osalleni (kera Kaunis pieni elämä-blogin Annen) osui seinän palanen, jossa oli  ihan huippuihana ORNA by johanin tammikuussa virallisesti markkinoille tuleva Vaarna -seinäsäilytin. Tätä on muuten saatavissa Room2:sta jo ennakkoon! Vaarnan ovat suunnitelleet Henna Rintakangas, Elina Ristimaa ja Sarianna Hietakangas. Ihan runsaudenpulahan tuolla stailatessa tuli kaikkien ihanien tavaroiden keskellä, mutta lopputulos oli omiin silmiimme ihan kiva eteisfiilis. Kotiinkin lähti jotain pientä ostosta, kuinkas muuten. Olihan kiva reissu!

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niin, nettikauppakin on aikeamassa tässä jonkin ajan päästä!

   Poista
 2. Kivan näköinen paikka. Itte oon monesti ajanut tuosta ohi ja miettinyt,että mitähän se sisältää:)Tulipa selvyyttä siihenkin!!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen paikka. Itte oon monesti ajanut tuosta ohi ja miettinyt,että mitähän se sisältää:)Tulipa selvyyttä siihenkin!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!