Pasila

                                                                       kaupallinen yhteistyö: Innolux

Rakkautta ensisilmäyksellä oli kohtaamiseni Pasila -valaisimen kanssa. Epäsymmetrisessä asennossa on jotain vähän uutta ja erilaista, mitä valaisimissa on totuttu näkemään. Hivenen industriaalinen tyyli ei sekään vähennä lampun tenhoa. Näihin on moni muukin ihastunut; asuntomessuilla  oli useammassakin kohteessa Pasila niin yövaloina sängyn vieressä, keittiön työtason päällä ja lasten huoneessa kattovalaisimena. Tuleva klassikko? Ehdottomasti. Sarjaan kuuluu seinä-, pöytä- ja lattiavalaisimetkin. Innoluxin mallistosta löytyy aikamoinen määrä muitakin klassikoita, katsokaapa vaikka heidän sivuilleen. Veikkaan, että suurin osa valaisimista on teille tuttuja. Myös tämä valaisin vei sydämeni totaalisesti näistä uudemmista malleista.

Meillä on mukavasti keittiössä kaksi valopaikkaa katossa, toinen ruokapöydän päällä ja toinen tuossa työtasojen edessä.  Yhteistyön puitteissa meille kotiutunut Pasila sopii tähän kohtaan kuin tehtynä, sillä valo suuntautuu mukavasti työskentelytilaan. Mikä on teidän suosikkinne Innoluxin valaisimista?9 kommenttia

 1. Kaunis valaisin. Itse olen myöskin ihastellut ja pöytälamppu on suosikkini, ehkä tarpeen vuoksi. Jospa syksyn tullen saisi haaettua kotisovitukseen, kun valoa taas kaipailee enemmän!

  VastaaPoista
 2. Hauska idea tuossa lampussa.Väri on myös hyvä.

  VastaaPoista
 3. Hauska idea tuossa lampussa.Väri on myös hyvä.

  VastaaPoista
 4. Itselläni kanssa tuo Pasila on ollut listalla pitkään! Vitsit kun kiva nähdä se "livenä", on se vaan niin tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi sanoa muuta! Ja suomalaista designia vielä<3 Keksisin näille useammankin paikan ja vaikka useamman ryppäissä...

   Poista
 5. Oi vitsi, onhan se nyt hieno! Just tuo epäsymmetrisyys miellyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää olis niin ihanat kahden parina keittiössä työtason päällä, ilman yläkaappeja. Pitää ruveta vissiin repimään omia pois;)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!