Pannari on meillä suosittu ja täyttävä iltapala harrastusten jälkeen. Niin, ja tuleehan se uunissa
vähän kuin itsestään.
Tällä reseptillä meillä se tehdään, tosin vähän muunnellen. Sokerin ja rasvan määrää voi vähentää
ja itse laitoin vehnäleseitä osan jauhoista tilalle.
HERKKUPANNARI
(siis Kropsu)
8dl maitoa
2 munaa
75g voisulaa
-sekoita ja lisää:
4dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1tl suolaa
1tl vaniljasokeria
Paista 200-225 astetta n. 30min
Tänään oli niin ihana ilma ja vielä vapaapäivä, että aika meni ulkohommissa pensasaitaa leikkaillen.
Tietysti se pakollinen siivouskin oli tehtävä.
Meillä se menee yleensä näin:
Illan jatkoja,
Mari
|
Ei kommentteja
Kiva kun kävit, jätä kommentti!