PULLED PORK
n. 1kg pala kassleria
1 tlk tummaa olutta
suolaa
mustapippuria
BBQ -kastiketta
Laita liha uunivuokaan ja hiero pintaan suolaa ja mustapippuria. Kaada olut lihan kanssa vuokaan.
Anna olla aluksi 200C puoli tuntia ja laske lämpö sitten 150C. Anna olla uunissa ainakin kuusi tuntia.
Riivi uunissa muhinut liha pieniksi säikeiksi haarukan ja veitsen avulla. Pitäisi tässä vaiheessa hajota miltei itsestään. Sekoita joukkoon BBQ-kastike. Itse laitoin puoli pulloa. Anna olla uunissa taas puoli tuntia 200C.
Liha on valmista nautittavaksi vaikka hampurilaisen välissä. Mausteitahan voi laittaa muitakin oman maun mukaan. Tämän ohjeen otin netistä ja se on tosi yksinkertainen ja herkullinen.
Kannattaa koittaa!
Mari
Ei kommentteja
Kiva kun kävit, jätä kommentti!