Tavarapaljouden eliminointia ja arvonnan voittaja

Mikä lumivaippa onkaan saatu peittämään maisemaa! Puutkin olivat viikon verran niin kauniin kuuran peitossa, että tuntui melkein, että olisi sadussa elänyt. Mahtavaa! Tällainen sen talven pitää olla. Tänään aurinkokin paisteli vähän aikaa oikein mukavasti paljastaen ne kodin kaikki pölypallerot ja läntit lattioilla, joita ei muuten ole huomannutkaan. Koti näyttää kyllä kauniilta uudessa valossa, kun kaikki on paikoillaan. Päätin, että nyt on taas aika varata kirpparille paikka ja eliminoida turhaa tavaraa. Lapsilta kun noita vaatteita jää pieneksi tasaiseen tahtiin. Myös vanhoja leluja aion poistaa. Miten paljon niitä kertyy (meillä myös vanhemmilta lapsilta jääneitä) ja silti aina leikitään niillä autoilla ja duploilla. Tavaran raivaus on vaan niin tottavie tylsää hommaa, että siihen pitää saada sellainen oma moodi. Se pitäisi myös pystyä tekemään yksin. Kun kaverina on vajaa kolmevuotias, tahtoo tavarat levitä ympäri taloa sitä mukaa, kun niitä raakkaa. No, kun kirppispaikka on varattu, on vähän pakko ruveta toimimaan. Samalla olisi ihan hyvä idea heitellä kierrätykseen ja suoraa roskiin menevää tavaraa omiin kasoihinsa ja toimittaa nekin pois.  Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai miten se nyt meni? 

Outa by No -keramiikkapajan kanssa yhteistyössä toteutettu arvonta päättyi ja voittajaksi suoriutui Instan puolella osallistunut käyttäjä "marushoo". Olen ilmoittanut hänelle voitosta, onnea vielä!

4 kommenttia

  1. Mistä otit pöydän? Kyllä kirppis on hyvä tapa päästä eroon ylimääräisistä tavaroista ja samalla taas tekee hyviä löytöjä! Joten tavaran määrä on vakio. Heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ullakko on vakiopaikka:) Tuntuu, että sitä tulee silti enemmän kun menee:O Mutta kirpparit on pop kyllä!

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!