Haaveissa konjakin värinen nahkasohva, pihistä ja panosta

Haaveilen konjakin värisestä nahkasohvasta. Näitä aina tulee, ideoita. Meidän musta nahkasohva on hyvässä iskussa, se vaan on aika iso meille. Alunperin ajattelin maksimoida tilankäytön. Koko perhe mahtuisi hyvin sohvalle loikoilemaan. Totuus on kuitenkin se, että esiteinit (kaksi) eivät juuri koskaan katsele tv:tä kanssamme, vaan viettävät aikansa nykyään omissa valtakunnissaan. Vallan hyvin siis normaali kolmen istuttava sohva riittäisi ja toisi vähän avaruutta olohuoneeseen enemmän, Ja konjakin värinen sohva olisi SE juttu. Nahka on osoittautunut niin ylivertaisen helpoksi materiaaliksi koira- ja lapsiperheessä, että siitä ei kyllä tee mieli luopua. Olen katsellut muutamia sohvia sillä silmällä. Hakolan Lazy miellyttää silmää paljon ja on kyllä hintavinkin. Löysin kolmessa hintakategoriassa parhaat vaihtoehdot.  Mitäs tykkäätte?

Niin, vink vink, vielä on aikaa osallistua arvontaan, joka löytyy edellisestä postauksesta!

PANOSTA:

Hakola, Lazy Vintage Leather
Leveys: 225cm
alk. 2995€, saatavana myös höyhentäytteisillä istuintyynyillä
PUOLIVÄLISSÄ:

Kuusilinna, Tuuli
Leveys: 228cm
tammialessa 2560€


PIHISTÄ:

Ikea, Stockholm
Leveys: 211cm
1599€

Kuvat valmistajien sivuilta


6 kommenttia

 1. Vaikka muista ei ole kokemusta, annan ääneni Halolan Lazylle. Meillä kangaspäällysteinen Cosy ja on kyllä hintansa arvoinen sohva. Ei tosin ole yhtä kallis kuin nahkainen Lazy, mutta enivei... 😂

  VastaaPoista
 2. No kiva kuulla:) Kyllähän se kotimainen arvattavasti onkin useimmiten hyvää laatua aina.

  VastaaPoista
 3. Täällä sama haave, eli uusi sohva. Monta vuotta olen jo halunnut uuden vaalean harmaan sohvan mutta kun vanhassa ei ole muuta vikaa kuin väri niin tuntuu hullulta alkaa sohvan vaihto puuhiin. No sohvan osto hinku on niin valtava että kyllä se uusi on varmaan pian hankittava, tuo tummanruskea jättiläinen ärsyttää silmääni ihan liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sille mitään voi, kun joku alkaa kyllästyttää. Toisaalta, sisustaminen on harrastus, siinä mikä joku muukin. Tosin pitäisi toki koittaa hankkia aikaa kestäviä juttuja. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 4. Näistä kolmesta lazy, ehdottomasti. Ehkäpä kannattaa säästää riittävän pitkään ja sitten ostaa sohva jonka oikeasti haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä tuo Ikean sohva taitaa olla pois laskuista, jos sohva vaihtuu. Tuo Kuusilinnankin malli miellyttää Hakolan rinnalla silmää kyllä. Katsotaan mitä tapahtuu. Saahan sitä haaveilla;)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!