Löytö kaappien kätköistä

Joskus omista kaapeistakin tekee löytöjä. Olin ihan jo unohtanut viime vuonna hankkineeni mitä ihanimman sammalkranssin, tai vanne se taitaa ennemminkin olla. Poikkesimme ihanassa Zico´s -myymälässä kevättalvella ja alelöytönä ostin tämän kranssin muutamalla eurolla. Talletin sen kaappiin odottamaan parempaa aikaa. Nyt sen löysin paperiin käärittynä odottamassa. Olipas kiva löytö, sillä olin sen jo unohtanut. Vaikka tämä ei erityisen jouluinen olekaan, niin tähän vuodenaikaan oikein passeli lisä sisustukseen. Pikkuhiljaa koti alkaa täyttymään joulun odotuksesta. Ensimmäisiä lahjojakin olen jo hankkinyt. Jokos te olette olleet asialla? Vapaapäivän kunniaksi koti on siivottu ja iltapäivälle on vähän extremempää hommaa. Meidän koiralle on varattu aika hammaskiven poistoon, joten loppupäivä sitten hoivaillaan potilasta, joka (oletettavasti) nukutetaan toimenpiteen ajaksi. Mukavaa pyhäinpäivää kaikille!

6 kommenttia

 1. Kaunis kranssi, tuo jo pientä tuntua tulevasta joulusta.
  Täällä on lahjojenhankinta aloitettu ja loputkin pitkälti suunniteltu. Toisaalta tänä vuonna olemme päättäneet vähentää lahjojenhankkimista entisestään. Lasten toiveet kasvavat/kallistuvat mitä vanhemmiksi tulevat, joten panostetaan yhden lahjan hankintaan eikä osteta montaa pientä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se tahtoo mennä noiden lasten lahjojen osalta. Vanhimmilla lapsilla kun on noita "teknisia" toiveita, jotka maksaa. Mutta ei se määrä vaan laatu:) Mukavaa viikonloppua sinnekkin!

   Poista
 2. Toivottavasti teidän koirulilla on parempi tuuri, kuin Niilolla oli...jouduttiin poistamaan hammas, kun tyvessä oli paise.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän koira joutui luopumaan valitettavasti viidestä hampaasta. Joku bakteeri ilmeisesti on saanut hampaita liikkumaan, vaikkei hammaskiveä loppujenlopuksi edes ollut paljoa. Raukkaparka, mutta pärjäävät kuulemma hyvin vähemmilläkin legoilla:)

   Poista
 3. Omista kaapeista todellakin tekee hyviä aarre löytöjä. Itse olen nyt siivoillut kaappeja rankalla kädellä ja vienyt tavaraa kirpparille. Nyt vaan peukut pystyyn että saisi tavarat kaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaikista rasittavinta, kun kirppiskamaa joutuu kantaa kotiin takaisin paljon. Mies ei ole innoissaan mun kirppisnyssäköistä, joita lojuu autotallissa odottamassa seuraavaa kirppistelyä... Tsemppiä myyntiin!

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!