Kuin samettia

Viherkasvi-innostus vaan jatkuu. Olen jopa saanut kasvini viihtymään. Se johtuu varmasti siitä, että niitä löytyy kotoa nykyisin useampia, niitä muistaa sitten kastellakkin säännöllisesti. Vastaan tuli Minimanissa ihanan samettiset lehdet omaava yksilö, joka päätyi ostoskärryyn samantien. Tämä on Alocasia Black Velvet, joka Wikipedian mukaan on vehkakasvi. Tämä Black Velvet lajike on väriltään juuri sitä, mitä sisustukselta haluan näin syksyn tullen, syvää vihreää samettisella tunnulla. Elefantin korvia muistuttavat lehdet ovat myös hauskat ja ne ovatkin oiva pari anopinkielelle. Toivotaan, että pimeä talvi ei lannista tätä kaunokaista valonpuutteellaan. Onko teillä kokemusta kyseisestä kasvista? Tämä oli itselleni ihan uusi tuttavuus. Tälle viikonlopulle onkin taas yhdet synttärikahvittelut  sukulaisille, joten taas herkutellaan. Kovasti olen suunnitellut Brita-kakkua tekeväni, se kun on vaan niin hyvää...

Mukavaa viikonloppua!
2 kommenttia

  1. Viherkasvt ovat ihania ja niillä saa mukavasti sisustuksellista särmää ja viihtyisyyttä! Meillä olohuoneeseeen viimosimpana kotiutui peikonlehti ja lisää, lisää vihreyttä pitäisi saada:) Ja ovathan ne hyödyllisiäkin, moni viherkasvi puhdistaa myös sisäilmaa.

    VastaaPoista
  2. Totta, niistä on sekä iloa silmälle, että hyötyä! Peikonlehteä ei meillä ole, vaikka sehän on juuri THE KASVI, josta koko viherkasvitrendi taisi vähän lähteä liikkeelle.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!