Tarpeellista tavaraa ja takauma lapsuudesta

Joku harakka minussa asuu. Ei niinkään kiiltävän perään ole mieli kylläkään, muuten vaan kivoja juttuja bongailen välillä liikaakin. Nyt haaviin tarttui tosin sellaisia ihan tarpeellisiakin juttuja. Vaikka lyijykyniä harvemmin itse tarvitsen, niin onhan tämä Kurikkalaisesta Zico`s -liikkeestä hankittu House Doctorin puinen kotelo lyijykynin varustettuna söpö kuin possu pienenä. Ja nyt on ainakin se viivoitin tallessa, kun sitä tarvitsisi. Jostain syystä se on aina hukassa (syytän talon koululaisia yleensä tässä tapauksessa) kun sitä tarvitsisi. Muistivihkonkin on lupa olla kivan näköinen ja se olisi hyvä olla vaikkapa laukussa, sillekin on tarvetta. Tosin kauppalistat kirjoitetaan useimmiten kotona, joten taidan pyhittää tämän toisen siihen tarkoitukseen. Listojen tekeminen on kivaa, vaikka monasti se jää sitten keittiön pöydälle. Nuo (myös House Doctoria) vihot olivat eurolla samaisessa liikkeessä. Ihan tässä tulee lapsuus mieleen. Muistatteko omasta lapsuudesta ne ihanat hajukumit, joita ei tokikaan käytetty, vaan niitä pidettiin kuin kalleimpia aarteita ja vaihdeltiin kavereiden kanssa? Onko niitä olemassakaan enää? Ei taida olla. Nekin on tainnut EU kieltää, sillä jokuhan voisi vaikka pikkunälkään kai popsia jonkun herkullisen tuoksuisen pyyhintävälineen ;)8 kommenttia

 1. Mulla on ollut lapsena tuollainen puinen penaali, harmi kun sitä ei enää ole. Itse ihastuin niin Tigerissä myytävään mustaan muistivihkoon että oli ihan pakko ostaa se itselleni vaikken juuri sellaista tarvitsekaan. No on sille kuiten käyttöä tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei tuollaista penaalia ole ollut, mutta nyt on! Tunnistan tuon ihastuksen sälään, jolle ei ole varsinaista tarvetta, mutta kyllä tää paperitavara tulee käytettyä, kun vaan malttaa.

   Poista
 2. Voi miten ihania juttuja olet löytänyt. Tuo kynäkotelo on todella ihana.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana kynäkotelo. Mulla oli pienennä tuollainen puinen kynäkotelo, jonnekin olen hukannut. Tuollaisen haluan itsellenikin, täytyykin selvittää miten saan kotiutettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotelo oli muistaakseni 5,50€ kynineen, joten ei paha hinta. Tuolla Zico's -liikkeessä on myös nettikautta, '*vink* :)

   Poista
 4. Voi ei mitä ihanuuksia. Taas tekisi mieli heittää KonMari ikkunasta pihalle ja hankkia itsellekin tuollaisia hyvän mielen tavaroita, joilla voi fiilistellä lapsuutta. Ihania kuvia muuten jälleen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tuohon KonMaritukseen tutustunut (mä vaan Maritan, ja se on kai ihan päinvastaista, tavaraa sisään...;), mutta tuo muuten kuvaa näitäkin tavaroita hyvin, "hyvän mielen tavarat"! Kiitos kauniista sanoista:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!