Puuttuva palanen -Hakolan Riippu

Tiesin meiltä puuttuvan olohuoneesta jotain, mutta en tiennyt mitä se olisi. Joku juttu, piste iin päälle, joka toisi mustan sohvan valtaamaan huoneeseen ripauksen rikkonaista henkeä ja sitä hyggeä. Kun kauan ihailemani  Hakolan Riippu-hylly ripustettiin tuohon ikkunalle, olo oli kuin olisi vihdoin tullut kotiin. Tämä oli se juttu! Paitsi että puuttuva palanen olohuoneen lookkiin löytyi, se on myös mahdottoman kätevä pikkulapsiperheeseen, jossa kaksi pientä kättä saa viherkasvit ja mullat silmänräpäyksessä hujan hajan. Hyllyn on suunnitellut Samuli Helavuo ja se on yksinkertaisuudessaan nerokas. Hyllyjen välejä on helppo muuttaa aina tarpeen mukaan. Hakolan muihinkaan tuotteisiin ei voi olla törmäämättä sisustuslehdissä ja blogeissa tällä hetkellä, sieltä nimittäin löytyy monia herkkuja. Hyvä pohjalainen kalusteosaaminen!
11 kommenttia

 1. Onpa hyvä idea, kiitos tuotevinkistä, tuo hylly olikin ihan uusi juttu minulle! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kätsy juttu. Kukat saavat hyvin valoa, kun kasvavat on vähän niinkuin verhot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kukat viihtyy. Mun kukilla pitääkin olla parhaat oltavat, hoitaja kun ei ole onnistunut pitämään kasvejaan elossa yleensä pitkään;)

   Poista
 3. Tuo Riippu on kyllä ihana <3

  Meillä arvottiin uuden kodin keittiöön tuon Riippu hyllyn ja Stringin välillä, String voitti tällä kertaa :) Tuota Riippua kyllä edelleen välillä mietin, mutta kun ei oikein ole sille kivaa ikkunapaikkaa, mihin sen oikeasti haluaisin. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, milloin se kuningasajatus tulee :)

  VastaaPoista
 4. Toi on kiva ja istuu teille tosi hyvin. Kaunista!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!