DIY amppeli ikkunalla

Amppelit ovat nyt olleet suosiossa jo jonkin aikaa, erityisesti sellaiset lanka-amppelit, joita muistan omassa lapsuudessanikin killuneen ikkunoissa. Kuluneella viikolla kokoonnuimme SO-blogien naisten kanssa vähän ideoimaan jotain pieniä juttuja kesäkuussa Seinäjoella järjestettävään Farmari-tapahtumaan (jossa muuten on paljon kivoja juttuja kaikille!). Kokoonnuimme tapahtuman järjestävän Pro Agrian ja Taito Etelä-Pohjanmaan kutsumina. Illan aikana saimme käsiimme DIY-amppelipaketin, jota innokkaina ja kieli keskellä suuta aloimme valmistamaan. Näitä pakettejä löytyy täältä, joten sormet näppäimille ja tilaa omasi. Tämä lanka-amppeli on kivasti päivitetty tälle vuosituhannelle nahkanauhoineen. Ja miten kivaa olikaan taas päästä värkkäämään jotain omin käsin. Sekin aina välillä unohtuu kaiken muun kiiren keskellä.

8 kommenttia

 1. Kivan näköinen amppeli, täytyykin kokeilla! Todella kaunis myös tuo verho. Mistä se on?

  VastaaPoista
 2. Helppokin tuo oli tehdä, ja kivaa! Verho on Marimekon Sylvia-kankaasta.

  VastaaPoista
 3. Ihana amppeli, tuollaisen voisin ripustaa omallekin ikkunalleni. Meillä oli lapsuudenkodissa juuri niitä amppeleita joka lähtöön. Sellainen olisi kyllä kiva vohkia äidiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kyllä näkee paljon nykyisin ja kivojahan nuo ovat. Ei muuta kuin äidin varastoille, jos sieltä löytyisi oikea retroamppeli ;)

   Poista
 4. Tuo amppeli on kyllä kaunis, pitäiskö itsekin kokeilla tehdä??? Vuosi sitten ajattelin amppeleista, että ei koskaan meille. Mutta, niin se mieli vaan muuttuu ja nyt jo haaveilen kuistillemme amppelista. :) Naisten etuoikeus tämä mielen muuttaminen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama oli itsellä, etten niin innostunut aluksi. Aikansa kun muilla näkee, niin alkaa näyttää kivalta. Olen itse juuri tätä hitaasti lämpiävää sorttia monessa asiassa, mutta onneksi aina voi muuttaa mieltä;)

   Poista
 5. Tosi kiva! Mäkin tein itse pari amppelia joku aika sitten, jos ne alkaa kaipaamaan kaveria niin pitääkin pitää tämän mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tosiaan kiva väsätä kavereita tälle, oli niin kivaa hommaa!

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!