Alesta löytynyttä

Pakkanen ja lumikin tulivat vihdoin pitkän mustan kauden jälkeen. Valoa tuntuu olevan sisällä enemmän, mikä tuntuu vaihteeksi niin ihanalta. Joulukoristeet on hävinneet pääosin ja siltä seisomalta taas on valloillaan pientä uudistusintoa ja ideaa pukkaisi vaikka mihin juttuihin. Onko tuttua teillä muilla, vai olenko ainoa villiintynyt?! Pysytään nyt aisoissa kuitenkin, ainakin jossain määrin. No se haaveilemani Marimekon verho tuli, Kaivo-kuosilla. Onhan se nyt loogista, jos Veljekset Keskisellä käydessämme se oli siellä alennuksessa, että silloin sitä otetaan ja käytetään joululahjarahoja näin pitkäikäiseen tuotteeseen. Jokaisen hankinnan saa aina kuulostamaan tosi tarpeelliselta ja järkevältä ;) Toinen alelöytö tuli vastaan K-raudassa, jossa kaikki Cellon sisustustuotteet olivat -30%. Musta peili (teko)nahkaremmeineen näyttää kivalta tuossa olkkarin seinällä. 

10 kommenttia

 1. Hieno, ajaton peili kuten verhokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilejä ei meiltä liikaa vessoja lukuun ottamatta olekaan. Ihan terpeellinenkin siis:)

   Poista
 2. Kivat löydöt olet tehnyt. Itse en ole vielä päässyt sisustamaan vaikka hinku olisikin. Aleja olen epätoivoisesti kierrellyt, yllättävät juhlat ilmeni ja vaatetus hakusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tärkeimmät ensin, toivottavasti vaatteet löytyy, ja alesta vielä:)

   Poista
 3. Meillä on samanlainen peili ja en ole kyllä kyllästynyt. Minä sain lahjakortin Room2:een joulupukilta ja sinne pitäisi nyt lähteä shoppailemaan. Kivaa! Muuten en olekaan aleissa käynyt. Kivoja löytöjä! : )

  VastaaPoista
 4. Mahtavat löydöt teit. Kaunis toi verho ja peili sopii hyvin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!