Aivomyrskyjä odotellessa

Niin se joulu meni, enkä tänne blogin puolelle saanut kuvaakaan laitettua. Joskus tekee hyvää vaan olla ja nauttia ilman sen kummempia miettimättä. Aikeissa oli muutamaankin kertaan ruveta kuvailemaan, mutta pimeääkin oli niin tasaisesti, että jäi sitten tekemättä. Toivottavasti teilläkin oli mukavat joulunpyhät ja saitte levättyäkin joulupuuhien lomassa. Tänään aurinko jopa pilkisti pilvien välistä ja täytyy sanoa, että ihan melkein rupesi jo keväältä tuntumaan! Maltetaan nyt niiden kylvötouhujen ja kesäkukkien kanssa vielä...ainakin semmoiset neljä kuukautta. Pukin pussista löytyi kiva ja hyödyllinen muistikirja, johon kaikenlaiset aivomyrskyt saa tallenneltua. Katseenkestävällä, Arne Jacobsenin typografialla varustetussa kirjassa on joka aukeamalla osioita, joihin ideoita saa tallennella. Päätin ottaa tämän nyt heti käyttöön ja pyhittää sen ihan vaan blogiin ja siis kotiin liittyviin juttuihin. Käytössäni on ollut tähänkin asti paksu luonnoskirja, josta löytyy monelta vuodelta jo esimerkiksi joululahjasuunnitelmat, lasten synttäreiden muistilistat tarjoiluista, kesäkukkasuunnitelmat ja kodin sisustussuunnitelmia. Niitä on mukava aina katsella takautuvastikin. Tähän kirjaan jo jotain olen kerinnyt ensimmäiselle sivulle raapustelemaankin. Maalin väriä pitäisi miettiä erääseen kotimme tilaan, jonne on tulossa vähän uutta ilmettä muutenkin. Asioilla kun on taipumus paisua, kyllähän te tiedätte.

2 kommenttia

  1. Kivan kirjan olet saanut. Mulla myös vastaava kirjanen, jonne juurikin kirjoittelen suunnitelmia. Nyt ajatukset hiihtolomassa, jospa jonnekin lähtisimme. Täytyy vaan ensin hiukan karsia vaatimuksia, kukkaro kun ei kestä ihan kaikkea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia ei voi aina toteuttaa, tuttu tunne:) On muuten tuossa omassanikin noita lomasuunnitelmiakin. Viimeksikin oli hyvä tarkistaa vanhasta listasta mukaan otettavat tavarat, kun oli valmiina edelliseltä kerralta mietittynä. Hyvää hiihtolomaa, aina on kiva kun on jotain mitä odottaa!

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!