Liitutaulutarraa keittiöön

Jo jonkin aikaa kaapissa paikkaa odotellut liitutaulutarra pääsi käyttöön tässä päivänä muutamana, kun pieni inspiraation poikanen iski. Liekö koulukirjojen päällystäminen jäänyt päälle... Päätin vetäistä tarran lähes koko kaapinoven pituudelta, kunnolla kun kerran aloitetaan. Silmään vähän aluksi otti tuo uusi ilme erilaisuudellaan, mutta muutamat päivät ovat laitosta nyt kuluneet ja silmäkin siihen on tottunut. Tekstitkin vaihtuvat ahkerasti lähinnä tyttären toimesta. Olen tässä pienimmän huonetta järjestellyt uudelleen, sillä sinne olen vihdoin tuomassa "isojen poikien" sänkyä, se kun vie tilaa turhaa autotallissa. Hyväksi silmälle todettu järjestys kokee kovia, enkä millään meinaa tottua uuteen näkymään. Siellä on olevinaan liikaa tavara nyt, mutta annetaan tällekin huoneelle aikaa. Eiköhän se ala kotoisalta näyttää sekin. Sitten voin sitä teillekkin kuvailla, kunhan ensin itse totun maisemaan. Mukavaa viikonlopun alkua ja muistakaa osallistua arvontaan täällä.


8 kommenttia

 1. Tulipas siitä hieno!!mullakin odottaa jossain kaapin perukoilla tuota liitutaulutarraa...Kun vaan keksis minne sitä laittais!!

  VastaaPoista
 2. Tulipas siitä hieno!!mullakin odottaa jossain kaapin perukoilla tuota liitutaulutarraa...Kun vaan keksis minne sitä laittais!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus livahti tuonne alemmas..., mutta siis oli sama ongelma paikan kanssa aluksi ja kodariin alunperin piti laittaa, ja keittiöön päätyi.

   Poista
 3. Hieno! Teidän keittiönpöytä on muuten upea, onko se teetetty? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on teetetty ja painaa kun synti! Rakkain huonekalu, enkä varmaan ikinä luovu, jollei ole pakko<3

   Poista
 4. Mulla oli vähän sama ongelma paikan kanssa. Oli tarkoitus laittaa se alunperin kodinhoitohuoneeseen, jossa ei olisi niin näkyvillä, mutta päätyi sitten ihan paraatipaikalle:)

  VastaaPoista
 5. Tuli kyllä upea ja sopii tuohon! Ei muuta ku kahville :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti:) Juu, kahvia ei voi juoda koskaan liikaa;) Tulen vastavierailulle..

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!