Tavataan olohuoneessa!

Veikkaan, että jokaisessa kodissa keittiö-olohuone akselilta löytyy se alue kotoa, jossa kaikki perheenjäsenet ovat koolla yhtäaikaa. Ne ovat vähän kuin kotien tori, paikka, jossa ihmiset kokoontuvat. Ruokapöytähän se on se luontaisin paikka olla yhdessä ja vaihtaa päivän kuulumiset. Olohuoneessa sitten rötkötellään sohvalla ja onneksi meidän sohva on niin iso, että siihen oikeasti mahtuu. Hyvä ratkaisu on sekin, että pienimmän leikkihuone (ei vielä nuku siellä) on olohuoneen viereinen huone, joten hänenkin leikit ja tavarat ovat saatavilla ja meidän vanhempien silmien alla. Mietitään sitten huonejärjestystä uudelleen sen suhteen, kun pikkukaveri nukkuu omassa huoneessaan. Lasten saadessa ikää, myös oman tilan tarve kasvaa ja huoneen ovi on yhä useammin kiinni, siksikin on ihanaa, että kaikki ovat joskus yhdessä, ihan vaan vaikka tekemättä mitään. Onko teilläkin keittiö tai olohuone juuri SE paikka, jossa olette koolla uhdessä?

6 kommenttia

 1. Sekä keittiö&olohuone ovat juurikin niitä paikkoja!
  Ps. Edelleen ihana tuo matto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja villa hyväksi havaittu: juuri pieni oksensi jogurttinsa siihen kun omenan palaa järsi ja sai liian ison paln kurkkuun. On helppo ainakin puhdistaa;)

   Poista
  2. kiva kuulla (ei siis pienen oksentamisesta :S, vaan puhdistamisen helppoudesta), jospa sitä uskaltautuisi itsekin joskus hobby halliin mattokaupoille :)

   Poista
 2. Keksin just millasen kasvivalon haluan olkkarin kukille kun katsoin sun lamppua. :) Meillä on kahden aikuisen perhe omakotitalossa ja meillä yhteisiä tiloja on...ööö...missä?!

  VastaaPoista
 3. Keksin just millasen kasvivalon haluan olkkarin kukille kun katsoin sun lamppua. :) Meillä on kahden aikuisen perhe omakotitalossa ja meillä yhteisiä tiloja on...ööö...missä?!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!