Pöytä on katettu

Taannoin mietiskelin täällä bloginkin puolella uusia syviä lautasia vanhojen aikansa eläneiden tilalle. Päädyin Ikean mustiin Dinera-sarjan lautasiin. Vähän laakeampi muoto, sekä mukavan tuntuinen pinta ratkaisivat valinnan. Meillä on hyvät valkoiset kulhomaiset lautaset myös, mutta laakeamman muotoiset ovat useammin tarpeen. Koko on myös mukava salaateille. Hankin saman sarjan pienempiäkin kulhoja kuuden setin samaan syssyyn. Ikävät lusikan hankaumat eivät tee raitojaan tähän materiaaliin, eikä mustassa värissä sen puoleen näkyisikään mokomat. Ja koska käsittely lapsiperheessä ei aina ole hellimmästä päästä, hinnan puolesta ei harmita jos joku joskus saa siipeensä. Eli ei voi sanoa muuta kuin, olen tyytyväinen. Muutakin pientä tuli Ikeasta matkaan, mutta nyt ei näiden lautasten lisäksi ollut paljon must-hankintoja listalla, mikä oli kyllä jonkin sortin ihme. Niistä sitten myöhemmin. 

9 kommenttia

 1. Meillä on nuo Dinerat harmaana ja oon kanssa tykännyt. Ei haittaa jos hajoaa, senkun kipaisee ikeaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaata vähän arvoin myös, mutta mustaan päädyin:)

   Poista
 2. Tyylikästä. �� meillä nuita samoja ja hyvin on toiminut! Sen veren laakea, ettei kaurapuuro mikrossa valmistaessakaan tuu yli.. Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo kaurapuuro-onelma on vielä yks lisäpointsi noille. Se jos mikä on rasittavaa!

   Poista
 3. Heh, kävin aamulla kirpparilla ja siellä erästä kulhoa pidin pitkään käsissäni miettien ostanko vai enkö. No pääsin kotia ja näin nämä sun kuvat niin piti soittaa ystäviä läpi että kuka lähellä asuva hakis sen kulhon sieltä!

  Just täydellinen näkkärille! -Esikoinen kuittaili että eihän meillä edes ole näkkäriä... joten sitäkin pitää lähteä ostamaan ;D (yleensä on..)

  VastaaPoista
 4. Hyvän tunnelman luo mustat lautaset ja puupöytä yhdessä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!