Pieniä, kivoja turhuuksia

                                                                               yhteistyössä: Pulju.net

Tavaroita, joita et todennäköisesti tarvitse, mutta haluat! Vaikka omaan tarpeeseen tulevia kamoja olenkin yrittänyt hillitä, niin lapsille on kiva joskus hankkia jotain kivoja "turhuuksia". Pulju.net -verkkokaupasta löytyy vaikka mitä järjettömän hauskaa ja kivaa, tämän huomasin selaillessani heidän verkkosivujaan. Mikäli lahjaa miettii henkilölle, jolla on jo kaikkea, täältä voisi löytyä vastaus. Samoin oheistuotteet juhliin tai lasten synttäreille (esim. tästä!). 

Tyttären koulupöydälle tuli hurmaava pyyhepilvi, jossa kynät muodostavat hauskasti sateenkaaren pyyhekumipilvestä. Kynät ovat pöydällä kauniisti saatavilla. Koululaisilla koulutarvikkeiden hankintahan on nyt muutenkin ajankohtaista, eikä tosiaan haittaa, vaikka niistäkin olisi vähän iloa silmälle. Spooky bats -pyykkipojat taas ovat seikkailleet vähän siellä sun täällä jo meillä ihan kokeilumielessä, sillä näille keksisin paljonkin käyttötarkoituksia. Oma suosikkini on naulakkoa koristava pyykkipoika. Kuvissa ne ovat meidän eteisen naulakoissa, koska en vielä malttanut ruuvailla lapsen huoneeseen reikiä. Siellä kun on järjestys muuttumassa, niin pitää malttaa mielensä vähän. Aika yllättävistä paikoista löytyy sisustuksellisiakin tavaroita, täytyy sanoa. 8 kommenttia

 1. Ihania "turhuuksia"! Huomaan itsestäni juurikin tuon, lapsille on kiva välillä ostaa noita turhuuksia. Mukavaa alkavaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa taantua itsekin vähän ja hullutella, ehkä se on siksi niin kivaa ja oikeutettua:) Oi tosiaan, elokuu jo! Mukavaa ja toivottavasti vielä lämmintä kesän viimeistä kuukautta:)

   Poista
  2. Saa taantua itsekin vähän ja hullutella, ehkä se on siksi niin kivaa ja oikeutettua:) Oi tosiaan, elokuu jo! Mukavaa ja toivottavasti vielä lämmintä kesän viimeistä kuukautta:)

   Poista
 2. Ihania! <3 Itse harrastan näiden turhuuksien ostelua kanssa hih :) Kiitos verkkokauppavinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jotenkin tytölle on vielä kivempi ostella jostain syystä. Tyttöjen jutut on niin kivoja:)

   Poista
  2. Ja jotenkin tytölle on vielä kivempi ostella jostain syystä. Tyttöjen jutut on niin kivoja:)

   Poista
 3. Ihana tuo pilvi:-) vaikuttaa tigerin kanssa vähän samanhenkiseltä kaupalta. Ja yhdyn kommenttiisi; tytölle erityisen kiva ostella kaikkea. Nyt jo itsellä sormet syyttää esim tigerissä, kun lapselle tekisi mieli ostaa kaikkea, mutta 1wee ei ymmärrä vielä hyvän päälle;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!