Kaksi minimaalista asuntomessuihanuutta

Kahlasin eilen läpi asuntomessujen lehdistöpäivänä loputkin kohteet, mitä en silloin aiempana bloggaripäivänä päässyt näkemään. Muutama totaalinen herkku löytyi taas. Näiden postausten tekeminen on niin vaikeaa sellaisen asuntomäärän nähtyään. Pää olisi täynnä eri teemoilla toteutettavia postausideoita ja silti tekisi mieli esitellä kaikki. Tyydyn nyt tekemään tässä viikonlopun aikana pari postausta, sillä kuvat eivät kuitenkaan kerro kaikkea kokonaisuudesta ja tunnelmasta. Toisekseen blogit ja lehdet ovat jo täynnä asuntomessuja, joten keep it simple:) 

Pari ihastuttavaa kohdetta tuli vastaan ja näistä kuvat tässä. Talo Koskela (34) ihastutti pehmeällä harmonialla. Vaaleaa, puuta ja minimalistista pehmeyttä. Kaunis valo pääsi oikeuksiinsa. Tässä talossa tuli sellainen rauhaisa fiilis ja tunnelma. Sisustuksen on suunnitellut Ulla Koskinen. 


Toinen, ehkä jopa vielä vaikuttavampi kaikessa minimalistisuudessaan oli Kotola (5). Tämä 91 neliöinen massiivipuutalo oli sanattomaksi vetävä. Samalla rouhea, mutta pehmeä. Eeva Takkunen ja Peeta Peltola olivat tehneet sisustuksen, joka voisi tulla vastaan minkä vaan maailman sisustuslehden sivuilla. Tuo kylpyhuoneen valo ja tunnelma ihastuttu erityisen paljon, kaunis! Talo on vähän sivussa messualueella, älkää missatko tätä kohdetta, kuten itselle melkeen kävi.5 kommenttia

 1. Mä olin niin tiloissa tässä kohteessa, että kuvatkin on vähän mitä sattuu esim. kylppäristä..seisoin vain ja fiilistelin, näin itseni ottamassa kylpyä ammeessa, ehkä myös lasillinen valkkaria oli siinä vieressä...:D hah! Heräsin sitten todellisuuteen (joku taisi tönäistä), että pitääkö tätä myös kuvata. Ihana tunnelma, ei muuta voi sanoa! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mä olin niin tiloissa tässä kohteessa, että kuvatkin on vähän mitä sattuu esim. kylppäristä..seisoin vain ja fiilistelin, näin itseni ottamassa kylpyä ammeessa, ehkä myös lasillinen valkkaria oli siinä vieressä...:D hah! Heräsin sitten todellisuuteen (joku taisi tönäistä), että pitääkö tätä myös kuvata. Ihana tunnelma, ei muuta voi sanoa! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan omaa luokkaansa. En tiedä osaisinko asua noin minimalistisessa itse, mutta silmiä hiveli katsella:) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kivaltahan tuo näyttää ainakin kuvissa.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!