tiistai 19. heinäkuuta 2016

Jogurttikastike kebabille

Vähän kuin luonnollisena jatkona edelliseen lautasaiheiseen postaukseen täytetään ne lautaset seuraavaksi. Tein pitkästä aikaa kebabia (ohje ja postaus täällä) ja sen kyytipojaksi jogurttipohjaista kastiketta. No vähänkö oli sekin hyvää, loput mitä jäi kului mm. kasvisten kanssa dippailuun ja jopa leivän välissä maistui hyvältä. Ei siis ihan turhaa soosia tämä. Turkkilaisen jogurtin sijasta meillä oli kaapissa Kreikkalaista, mutta kuka noita nyt katsoo niin tarkasti....

Ohjeen löysin netistä ja tässä oma muunnokseni:

2dl turkkilaista jogurttia
1kpl valkosipulin kynsi puserrettuna tai ripaus valkosipulijauhetta
silputtua persiljaa oman maun mukaan
1 tl aromisuolaa
0,5tl pippurisekoitusta




2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta, tätä tehdään varmasti meillä. Aurinkoisia kesäpäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt onkin mukavia ilmoja! Mukavia päiviä sinne myös:)

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!