DIY (horror)maatuskat

Mietin aluksi, että kehtaanko edes laittaa näitä tekemiäni maatuskakuvia tänne blogiin, mutta tämä olkoon opiksi ja ojennukseksi kaikille, älkää tehkö niin kuin minä teen! Ihastuin asuntomessuilla Taito Etelä-Pohjanmaan ihastuttaviin maatuskoihin, mutta tarkan markan vartija ajatteli, että olispahan kiva maalailla itse samantyyppiset. Googlailin netistä puuvalmiita aihioita ja löysin ulkomaisen paikan, josta ne tilasin. (Virhe 1.): En tarkistanut kokoa, ja posti toi ihan naurettavan pienet ukkelit. Musta ja valkoinen akryylimaali oli loppunut kotoa ja etsimässäni kaupassa ei ollut kumpaakaan väriä. Hätäisena (Virhe 2.) otin sitten jotain emalimaalia, jotka on tarkoitettu sellaisten pienoismallien maalaamiseen, ja ei kuivu samantien. Tarpeeksi pientä sivellintäkään (se kolmas virhe) ei sitten löytynyt, mutta siitä huolimatta maalasin nuket. Lopputulos onkin sitten jotain Scream-maskin henkeä, varsinkin tuo pienin raukka näyttää olevan ihan kauhuissaan. Kaukaa katsottuna jälki menettelee, mutta lähitarkastelussa silmiin palaa rakot, ainakin itsellä. Kyllä mä vielä ne isommat ukot hommaan ja vähän paremmat välineet, se verran innoissani olen vieläkin noista:) Sanottakoon vielä, että tuossa isoimmassa nuo valumisefektit on ihan tarkoituksella.

4 kommenttia

 1. Toi keskimmäinenhän on tosi hieno. Loistava teksti jälleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä itse osaa pitää hienona, kun mielessä oli jotain ihan muuta kun lopputulos:D Otan kyllä revanssin kun löydän vähän isomman sarjan, ettei tarvi tehdä niin pientä piperrystä.

   Poista
 2. Ai kuinka valloittavia ja ihan oman näköisiään luomuksia. Sattumukset valmistumisprosessissa antavat oman mausteensa näihin nukkeihin. T: eräs suurpiirteinen jolla monet kerrat postipaketti tuonut jotain vähän muuta kuin luullut tai käytettävät tuotteet no voivathan ne muutakin olla kuin ohjesta luettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kans tuntuu sattuvan näitä "vahinko"laukauksia aika usein;) Onkohan luonteenlaadulla jotain tekemistä asian kanssa?!! :D

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!