Tekstihaaste

Oli pakko tarttua Valkoisen vuoren rinteillä -blogin Katjan tekstihaasteeseen, sillä tuli hauska juttu myös mieleen liittyen näihin tekstitauluihin. Nämähän ovat muistaakseni Therese Sennerholtin tekstipostereista tehtyjä kopioita. Jokunen vuosi sitten bongasin jostain lehdestä näitä Sennerholtin postereita ja ihastuin kovasti. Töissä hehkutin niitä ja netistä katseltiin ja ihasteltiin. Meillä meni sitten vähän kruunun kurssi sekaisin, innoissamme kun oltiin. Kuvat maksoivat muistaakseni jotain 800 kruunua ja todettiin, että onpa halpoja, vaan jotain 8€. Näppäiltiin ostoskoriin oikein kimppatilausta ja jokaiselle monta kun olivat niin kivoja (ja halpoja). Sitten tajuttiin, että taitaa ollakkin hinta n.80€ / kpl. Painettiin deleteä sitten vähin äänin. Onneksi meillä oli nuori kesätyöntekijä, joka oli oikein näppärä kuvankäsittelyssä. No, sehän teki meille sitten näitä köyhän naisen tauluja (tais olla jotenkin hiljainen päivä töissä....).
 
Mutta, asiaan:
 
Kauniita ohjeita, mutta pienellä painettu on kaikille kiltin tytön syndroomasta kärsiville kultaakin kalliimpi neuvo noudatettavaksi. Tee v**** just niinku haluat! Vähän anarkiaa peliin.


 
 
Tämän tekstin voi nähdä monellakin tapaa ja syvällisestikin, mutta toimii mun sisustusfilosofiaan: Pieni roso ja eriparisuus on kauniimpaa ja mielenkiintoisempaa kuin täydellinen harmonia. 

6 kommenttia

 1. Kivan näköisiä. Mä oon just peittänyt kuvalla kaikki teksitaulut. Jostain syystä ne näyttää kivemmilta muilla kun meillä :D .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin on jotenkin jo ähky tullut näihin teksteihin, ei voi mitään. Vaikka ovatkin kivan näköisiä. Niitä on vaan jo ollut niin paljon ja kauan.

   Poista
 2. Hävettää tunnustaa, mutta on aika huono kielipää ja ne teksti jutut ei oo melkein koskaan suomeks. On mulla silti muutama. Tervetuloa kylään Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kuulostaa "hienommalta" englanniksi;) Ehdottomasti tulen käymään !

   Poista
 3. Hei ihanaa Mari kun tartuit haasteeseen! Varsinkin tuo ensimmäinen kuulostaa ihan loistavalle ohjenuoralle! :D :D Mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän oli tosi kiva haaste, pisti oikein analysoimaan näitä omiakin tekstejä.:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!