Narupurkki DIY

Ihastelin jossain nettikaupassa kivaa peltipurkkia, jossa oli narukerä sisällä. Melkein jo tilasinkin sen, mutta päätin tehdä itse vastaavan, sillä toteutus on varsin helppo. Suhauttelin tyhjän säilykepurkin mattamustalla maalilla ja taiteilin paperista sille vyön, jonka tussilla koristelin. Kaveriksi tälle voisi tehdä oman purkkinsa vaikkapa kynille. Kaunis koriste (joka silti on hyödyllinen) työpöydälle. Aikaa tämän tekemiseen meni muutama minuutti. Olen ihan fiiliksissä, sillä toivon mukaan jo tällä viikolla saan teillekkin asti kuvat mun isommasta maalausprojektistani (jota on sitten maalattu niin kuin Iisakin kirkkoa: kauan.). Tämä purkki liittyy siihen jollain lailla. Katsotaan nyt, on niin kiire päiviä lasten harrastusten kanssa, ja tarvin kokoajan (mieheni) avuksi loppusilaukseen. Ja tulipahan mieleeni, että onkohan tuo snör nyt oikein sitten ruotsiksi? Snören?
  

4 kommenttia

 1. Olinkin jo unohtanut nuo peltipurkit ja mitä kaikkea niistä voikaan tehdä. Ihanan lankapurkin olet askarrellut. Taidankin tehdä vastaavalla tyylillä kynäpurkit koululaiselle. Kiitos vinkistä, muistutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä monikäyttöisiä:) Taidan itsekin sen kynäpurkin tehdä, mutta nyt löytyi vaan yksi purkki kotoa. Mukavaa askarteluhetkeä!

   Poista
 2. Magee ) Jännityksellä jään odottamaan mitä siellä nyt on puuhailtu :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!