Lapselle sisustettua

Leikkihuoneen matolla köllöttelystä on tullut jokapäiväinen tapa. Naperomme on sellainen puuhaaja, että silmät saa olle selän lisäksi kyljissäkin. Ei päivää, ettei pieni pää kolahda jonnekkin tai sormet jää väliin. Vanhemmat lapset oppivat kävelemään reilusti yli vuoden vanhoina, mutta tämä nuorin vaikuttaa siltä, ettei kovin kauaa enää siihen taitoon mene aikaa (11kk). Liekö siinä syy kuhmuihin, kun vallan näin nuorena pitää koluta joka paikka. (Ne  yli vuoden ikäisethän jo on NIIN isoja;)
Muutenkin tämä ikä näyttää olevan sellainen että äitiä ei parane häivyttää näköpiiristä, eikä edes yli viiden metrin päähän, muuten tulee huuto ja parku. Lattian rajasta näkee huoneen myös lapsen vinkkelistä. Onko se lapselle sisustettu huone sittenkään ihan oikeasti lapselle sisustettu? Muutenkin kasvamassa oleva lelumäärä on saanut huomaamaan, että jotain lelujen säilytysjuttuja on hankittava kohtapuoliin.
2 kommenttia

  1. Hieno Totoro! Meillä fanitetaan sitä kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tunnustaa, etten tiennyt mikä/kuka hän oli kun tarran tilasin, mutta niin kuulemma on;) Etsinnöissä oli vaan kiva hahmo, joka sopii katon rajan tuntumaan.

      Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!