Sarvipää seinälläin

Sain vihdoin seinälle (ja IHAN itse porasin :) alkuviikon hankinnan Glo Interiorista. Jotain sarvekasta on ollut hinku jo jonkin aikaa. Tämä kruunupää, joka ei herra paratkoon ole aito,
vaan jotain ihan muuta, ihastutti heti. Vain mielikuvitus on rajana, mitä noihin sarviin saa killumaan. Ja valkeille sarville tämä tummanharmaa seinä oli ainoa oikea paikka. Valo on eteisessä luvattoman huono, kun ulkoakaan ei paljon apuja tule, joten harmittavan huono kuvanlaatu, antakee anteeksi. Taidan hankkia sellaiset pikkuiset jouluvalot vielä noille sarville. Tällä seinällä ei ole pistorasiaa. Olen vuosia sitten luovuttanut paristokäyttöisten valojen kanssa. Ne kun meillä aina ovat olleet tosi onnettomia, kestäneet vähän ja hajonneetkin melkein heti. Nyt ajattelin kuitenkin testata, sillä virtalähteen saa näppärästi tuonne Uten Silon uumeniin.
 


4 kommenttia

  1. Ihanat sarvet! Todella kauniit harmaalla seinällä! Onko tuo seinä muuten maalattu? Jos on, niin kenen ja mitä maalia? On niin hyvän harmaan värinen. Olen nimittäin metsästänyt yhdelle seinällemme sopivaa sävyä :)

    VastaaPoista
  2. Ei ole maalattu, kun oli alla tapetti ja löytyi hyvä harmaa. Maali olisi tullut kalliimmaksi kuin yksi rulla tapettia. Muuten olen kyllä maalaillut tapettienkin päälle surutta.

    VastaaPoista
  3. Kivan näköiset sarvet ja sopivat kyllä tuohon juuri loistavasti!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!