Kuvakollaasi leikkihuoneeseen ja arvonnan voittaja

Tänään on lapsen oikeuksien päivä, johon keskimmäinen, nti 9 vee tuumasi, että: "Mä saan tänään määrätä". Päivän teemaan sopivasti sain nakuteltua seinälle taas naulan poikineen ( ja vaan yhtä tarvi siirtää, hyvä mä!). Tyhjä seinänpätkä ikkunan vieressä on ollut jotenkin autio ja keräsinkin siihen kuvakollaasin. Isoimman nalleaiheisin tein mustalla tussilla ja pöllön (joka toivottavasti ei näytä kovin maksasairaalta keltaisinen silmineen ;) kartongeista leikkaamalla. Joukossa kaksi kivaa korttia ja tytön pienenä tekemä hellyttävä apina. Katossa olevat mustat lasiset ilmapallokoristeet olivat aiemmin pastellisiniset ja -vihreät. Suhautin ne mustaksi spraymaalilla. Pimeä päivä kiusasi taas ja kauempaa otetut kuvat, joissa näkyi kokonaisuutta enemmän, päätyivät hylättyjen kerhoon. Harmittaa jo itseäkin. Pitänee hankkia joku valokalusto tähän talvikauteen kohta. ;)
Arvonta päättyi tänään ja arpaonni suosi Bikken pilttuu- blogin Birgitiä. Onnea Paljon! Voittajalle on laitettu postia.6 kommenttia

 1. Kivan näköinen kollaasi :) Löysin blogisi nyt ensimmäistä kertaa ja pitää jatkaa lueskelua vielä lisääkin.

  VastaaPoista
 2. Onnea mulle ;) Mulla on tuollainen tyhjän seinän kompleksi! Eli siis ei ole tyhjää seinää! Valtavasti naulan reikiä ja vähän isompienkin kun on tarvinnut vaihtaa hyllyn paikkaa... Mut ei se haittaa (paitsi miestä)

  Kivoja kuveja! Muksaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Saman tyyppinen kompleksi tuntuis olevan täällä;) Postia tulossa ensviikolla sinne niin saat lisää seinäntäytettä.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuvakollaasi, varsinkin tuo sinun tekemän nalle on ihana!:-)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!