Sikamaista menoa 4H-Elämysmaailmassa + ARVONTA

Kesäaikaan on mukava tehdä pieniä retkiä omaan maakuntaan. Pääsimme joku aika sitten Ylistaroon 4H -järjestön ylläpitämään Elämysmaailmaan tutustumiskäynnille. Tilalla on monenlaisten eläinten lisäksi mukavia retkipöytiä mitoitettuna pikkuväelle, varsinainen arsenaali polkutraktoreita ja leikkipaikka. Suurimmiksi suosikeiksi nousivat silti eläimet, joita nykylapset eivät ihan joka päivä lähietäisyydeltä näekään. Lampaat, vuohet, puput, ankat ja possut saivat aikaan riemunkiljahduksia. Possut intoutuivatkin varsinaiseen ralliin aitauksessaan ja veivät kaikkien sydämet. Tänne on helppo tehdä mukava päiväretki lasten kanssa ja ottaa vaikka omat eväät mukaan. Saa täältä pientä purtavaa ostettuakin ja sisätiloista löytyy mikro, mikäli lämmitettävää ruokaa on mukana. Sain tänne blogiin myös arvottavaksi kaksi lippua Elämysmaailmaan. Joten mikäli olet sopivan matkan päässä tai olet tulossa lomailemaan lakeuksille, niin kommentoi alle mikä on sinun jokakesäinen must-traditiosi ja olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy  ma 10.7. klo 23.59. Muista jättää toimiva s-postiosoite, josta voittajan tavoittaa!
6 kommenttia

 1. Ihana kuva noista juoksevista possuista!
  Niin, ja söpö kaveri sulla ollut mukana. Tuollaiset paikat on niin kivoja tai ainakin omille lapsilleni mieleen, kun kaupunkilaisia ollaan.
  Aurinkoiset terveiset!

  VastaaPoista
 2. Me käytiin kesän alussa katsomassa poroja,pupuja ja kanoja.Lapset olivat innoissaan ja myös aikuiset.

  VastaaPoista
 3. Kyllä voidaan tänne lähteä, ajetaan pohjoiseen kuitenkin niin olisi menomatkalla, ihana paikka ja meidän pienet lapset tykkää juuri kotieläimistä eniten.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Vanhempieni mökillä käyminen. Nyt tosin ei ole enää mökkiä, mutta uuden raksalla olemme käyneet auttelemassa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. Powerparkissa ollaan käyty joka kesä. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!