Mökkitunnelmaa

Kyllä se suomalainen mökkimiljöö aina saa huokailemaan luonnon kauneutta. Sää helli viikonloppuna ja grilli pihisi kuumana. Kyllä taas ihmisen kelpasi olla möllöttää. Mikähän siinä onkin, että mökillä myös nukuttaa aina niin makoisasti? Taitaa olla se pihalla päiväsaikaan vietettyjen tuntien summa ynnättynä luonnon rauhoittavaan vaikutukseen. Me päästiin vasta nyt ensimmäistä kertaa mökkeilemään tänä kesänä ja kyllä sitä taas olikin odotettu. Rentouttavan pitkän viikonlopun jälkeen on kyllä kiva tulla välillä kotiinkin, mutta se pyykkien määrä tuntuu aluksi aina lannistavalta. Kolme koneellista kun huruuteltiin, niin sekin vuori oli selätetty. Nyt jo odotellaankin taas seuraavaa kertaa.
Ja hei, vielä tämä päivä aikaa osallistua tuohon edellisen postauksen 4H Elämysmaailman lippujen arvontaan:)8 kommenttia

 1. Hienoja kuvia. Pihalla olemisen jälkeen on jotenkin raukea olo aina =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu:) Kyllä ulkona oleminen nukuttaa, totta. Onneksi on kohtalaisia ilmoja ollutkin, vaikkei mitään helleaaltoa kuitenkaan.

   Poista
 2. Oioi, miten hurmaavia mökkitunnelmia! Idylliä parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva välillä oleilla luonnon keskellä, kyllä se akkuja lataa. Vaikka lapsiperheelle sielläkin on aina omat haasteensa, kun osa mukavuuksista puuttuu.

   Poista
 3. On kiva mökki ja niin idyllinen.Olen omasta mökistä myös haaveillut kauan.

  VastaaPoista
 4. Oi, miten ihastuttava rantasauna. Tuollaisia ei enää saa oikein rakentaa tai siis noin lähelle rantaa. Ja, ihana tunnelma muutenkin. Mökkeily ja veneily on ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, uusia rantasaunoja ei enää vesirajasta löydy. Lauteilta on mukava ihailla järveä:)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!