Ollaanko jo perillä?

Onko sisustajan koti koskaan valmis? Ollaanko sen suhteen jo perillä päämäärässä? Joskus tuntuu, että tämä on nyt sitä mitä haluan enkä varmaan koskaan tykkää mistään eri tyylisestä. Kuinka väärässä sitä voi ollakaan, aina. Onneksi! Sanon onneksi, koska jos sisustaminen on harrastus ja vähän kai elämäntapakin, olisihan se kauheaa, jos kaikki pitäisi olla lopun elämää näin. Vähän aikaa sitten kauppaan ilmestynyt Tanska -design ja tyyli -lehti (tai melkein kuin kirjahan tämä on..) on ollut vapaapäivän ilo, jota selailemalla saa taas kuin huomaamatta ideoita ja ainakin tyydytystä sisustusintoiluun. Ja pianhan ilmojen lämmettyä saakin laittaa pihahommat käyntiin, kun puutarhahommat kutsuvat, pääsee laajentamaan reviiriä ulkotiloihinkin. Ilokseni myös sisätiloihin hankkimani viherkasvit ovat alkaneet viihtymään ja kasvamaan. Ehkä se johtuukin juuri siitä, että nyt niitä on useampia sen yhden tilalla. Niitä muistaa hoitaa paremmin, kun muistuttavat olemassaolostaan joukolla.

Ja hei, blogini on nyt myös mukana Styleroomissa, joten pääset tuon ihanan sisustussivuston kautta seuraamaan blogiani!4 kommenttia

 1. Hei, sä löysit tuon lehden :) Mä niin haluan vanhasta kerrostalosta valoisan kodin...

  Ja onneksi sisustus ei ole koskaan valmis. Mutta onneksi monesti riittää myös ihan pienet päivitykset, että kaikki näyttää taas uudelta ja ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin lehden s-marketista, kiitos vinkistä:) Onneksi ne pienet päivitykset useimmiten riittää;)

   Poista
 2. Eipä tuo koti ja sen sisustaminen taida olla koskaan valmis 😊😊 ainakaan meidän koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ei. Mutta hauskaa puuhaa sisustaminen on, joten onneksi. Eikä tarvitse kauas lähteä harrastamaan, kun saa kotona puuhailla!

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!