Milloin viimeksi

Monissa blogeissa on tullut vastaan viimeaikoina "milloin viimeksi" -aiheisia postauksia, jotka kiertävät vähän kuin haasteena. Näitä on oikeasti tosi kiva lukea. Bloggaajia kun ei oikein tunne oikeasti. Ei sillä, että näiden vastausten perusteella kaueasti enemmän sitä tuntemusta tulisi, mutta on tosi kiva huomata näitä kiukustumisia sun muita inhimillisiä piirteitä aina muissakin ihmisissä. Päätin myös osallistua omalta osaltani tähän haasteeseen. Kopsasin aiheet Meidän elämää -blogista, joka oli löytänyt ne jostain toisesta blogista, kiitos vaan Anu :)


Viimeksi minä:

Ilahduin
 -Pienimmälle tuotiin jo etukäteen synttärilahja minulle töihin, mukana oli myös kaunis                         tulppaanikimppu kotiin viemiseksi.

Nauroin
-Mitä vanhemmaksi tulee, sitä harvinaisemmiksi käyvät tilanteet, joissa nauretaan ns. k**et housuissa. Omalle miehelleni taisin nauraa viimeksi, joka ei kestänyt hierontaotettani ja näytti tuskissaan joltain maassa makaavalta saimaannorpalta.

Itkin
-Teemalta tuli joku aika sitten keskitysleireistä tehdystä elokuvasta reilun tunnin pituinen dokumentti. Tätä ei varmaan tarvi selventää enempää, mutta tirautin.

Suutuin
-Kotona pieniä kilahduksia tulee tasaisesti, kun vessan hajusteet löytyvät mistä milloinkin tai kukkamullat on pelmuutettu lattialle. Isommin suuttumuksen tunteen saa varmimmin aikaan eriarvoinen kohtelu.

Harmistuin
-Niitäkin tulee ja menee päivittäin. Uusiin Adidaksen leggareihini tuli reikä.

Häkellyin
-Törmäsin työkaveriini Eevaan, jonka kanssa käväistiin kahvilla. Hän halusi tarjota kahvit. Häkellyin hieman, että joku haluaa tarjota MINULLE jotain. Ihana ele :)

Kokeilin jotain uutta
-Pikkujouluissa sodin Mega Zonessa laseraseilla täysi hiki päällä. Uusi kokemus, josta innostuin ja löysin itsestäni soturin :) Kivaa hommaa.

Urheilin
-Pääsääntöisesti liian vähän. Pari päivää sitten tein lyhyen hölkkälenkin koiran kanssa. Kävely tai hölkkä ovat omia lajejani.

Luin
-Blogeja, lehtiä. Hyllyssä odottaa alesta löydettyjä Anna-Leena Härkösen kirjoja kaksi kappaletta tulevalle lomalle. Ehkä siellä sitten taas saan luettua kokonaisen kirjan. Haluaisin lukea enemmän.

Söin
-Kanasalaattia pari tuntia sitten.

Herkuttelin
-Muutamalla Fazerina-palalla eilen illalla. Vaan muutamalla, oikeasti!

Ostin
-Alesta pienimmälle söpön farkkuhaalarin ja tyttärelle paidan. Ruokaa, ruokaa, ruokaa.

Tapasin
-So-blogien naisia viime viikolla yhden yhteistyökuvion merkeissä.

Päätin
-Uutena vuotena tein laihdutuspäätöksen ja hitaasti, mutta varmasti on edetty.

Inspiroiduin
-Vanhasta 50-luvun tuolista, jonka päätin hankkia. Melkein täydellinen löytyi Tori.fi :stä. Se haetaan tänään kotiin, jotiin saan ruveta suunnittelemaan sen kunnostamista. Projektit, jotka liittyvät sisustamiseen inspiroivat aina.

8 kommenttia

 1. Kiva oli lukea näitä sun vastauksia.
  Mielenkiinnolla odotan tuon tuolivanhuksen julkistamista 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään lukea muiden vastauksia, tämä on hyvä idea:) Eiköhän tuo tuoli kohta esittäydy nykyisessä kuosissaan, entisöitynä toki vasta joskus piiitkän ajan päästä!

   Poista
 2. Kivat vastaukset ja kiva kun tartuit tähän, näitä on aina mukava lukea ja oppii jotain uutta aina bloggaajasta samalla. Tuo Mega Zone on yllättävän hauskaa😂

  VastaaPoista
 3. Kiva idea!Itse herkuttelin myös eilen suklaapatukalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pitää herkutella. Viikonloppu meni superhherkuttelun puolelle, kun oli synttäreitä!

   Poista
 4. Tää oli paras haaste pitkään aikaan johon vastasin ja jota olen lukenut. Nää on niin ihania lukea.
  Mistähän se johtuukin että siellä kotona tuleekin tuon tuostakin suutahdettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun haaste leviää:) Kotona sattuu ja tapahtuu kokoajan jotain, eipä sille mitään voi. Onneksi nuo lapset kasvavat ja ehkä oppivat joskus siivoamaan jälkensä, valoa tunnelin päässä siis on;)

   Poista

Kiva kun kävit, jätä kommentti!